Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трансформатори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трансформатори

Трябва ми нещо като доклад или реферат , за устройство , приложение и др . за трансформаторите . Намирам само на английски или руски . Синковеца трябва да вдига оценката по физика 8 кл . Преровихме Googleto ама йок . Ако имате някакво инфо МОЛЯ помагайте . Между нас не може да няма спецове по ел . работите , ама на мен това не ми е силната страна.
    Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
    ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Наистина за кога ти трябва това.Като за 8-ми клас бих могал да се справя и без преглед на литература.Колко трябва да е като обем?

Коментар

peho написа:
      Наистина за кога ти трябва това.Като за 8-ми клас бих могал да се справя и без преглед на литература.Колко трябва да е като обем?
      В сряда трябва да го представи около 1-2-3 странички Благодаря
      ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Благодарности за Митко и Реhо може да изтриете темата

Коментар

Working...
        X