Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идея за подарък на клиент

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Идея за подарък на клиент

Момчета, бихте ли били така добри да ме посъветвате каква изненада да подготвя за много важен клиент на фирмата. До момента имам една голяма червена панделка за предния капак, но ми се иска и още нещо ... Вие като мъже на какво бихте се зарадвали ( сериозна съм, моля без нецензурирани идеи ) ?Аз мислех за бутилка вино или шампанско в хладилния отсек на подлакътника, но ... не знам ...Какво ще кажете ?!
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Аз не бих се зарадвал на червена панделка, нито на шампанско, което не обичам, а лятото не пия и вино. Една маркова водка ми се струва по-добра идея. Марковата козметика също винаги е добър подарък.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Да за панделката въпросът е спорен - ясно е, че за момче не е мн подходящо, но като я види ще разбере, че съм се постарала. Мислех вино, защото е по-изискано от бутилка водка ...но искам и още идеи, поне още нещокозметика е прекалено личноискам нещо свързано с колата ...

Коментар

Зависи какъв ти е бюджета за подарък.Например аз бих се зарадвал на каса бира в багажника. Друга идея е някаква кошничка с подаръци за колата като ароматизатор и др.Също някаква плюшена играчка на задния подлакътник,като талисман за късмет.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ще го сваляш ли тоя клиент? Тоя подарък личен ли е или е фирмен и на теб се пада честта да го измислиш?По какъв повод е подаръкът?До каква цена? (има подаръци и подаръци)Отговорите на горните въпроси била ти помогнали в избора на подарък. Според мен бутилка вино в подаръчна кутия би свършила добра работа. А шом човекът има хладилник в колата, едва ли е от този тип хора, които биха се зарадвали на подарък, свързан с колата.... вероятно колата му има всичко, от което се нуждае.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
            Ще го сваляш ли тоя клиент? Тоя подарък личен ли е или е фирмен и на теб се пада честта да го измислиш?По какъв повод е подаръкът?До каква цена? (има подаръци и подаръци)Отговорите на горните въпроси била ти помогнали в избора на подарък. Според мен бутилка вино в подаръчна кутия би свършила добра работа. А шом човекът има хладилник в колата, едва ли е от този тип хора, които биха се зарадвали на подарък, свързан с колата.... вероятно колата му има всичко, от което се нуждае.
            Колежке, почвам с отговорите 1. не няма да го свалям, определено целта ми не е това2. подаръкът ще бъде лично от мен3. поводът е, че човекът си закупи нов автомобил и допринесе за продажбата на още няколко ( според мен ми донесе късмет )4. сумата не трябва да бъде голяма тъй като я поемам сама от собствения си джоб, а и както казах по-горе целта ми не е да го свалям, а да му създам усещането, че е специален клиент на фирмата ( за съжаление сама се нагърбвам с това )Идеята с вино и картичка е готина, ама ... май наистина изглежда кат свалка ... уффффффффффффХайде тогава да ми помогнете с идея, в която няма и намек за зарибявка ...

Коментар

касата бира в багажника почна да ми се нрави ...

Коментар

mims написа:
                Колежке, почвам с отговорите 1. не няма да го свалям, определено целта ми не е това2. подаръкът ще бъде лично от мен3. поводът е, че човекът си закупи нов автомобил и допринесе за продажбата на още няколко ( според мен ми донесе късмет )4. сумата не трябва да бъде голяма тъй като я поемам сама от собствения си джоб, а и както казах по-горе целта ми не е да го свалям, а да му създам усещането, че е специален клиент на фирмата ( за съжаление сама се нагърбвам с това )Идеята с вино и картичка е готина, ама ... май наистина изглежда кат свалка ... уффффффффффффХайде тогава да ми помогнете с идея, в която няма и намек за зарибявка ...
                То всичко изглежда като свалка... ама няма значение. В този случай ( и да не изглежда като свалка, защото да го даваш лично) е най-добре да се разровиш онлайн за сайтове, които продават и доставят подаръци - една благодарствена картичка с бутилка вино или друго, доставено на адрес мисля, че е най-удачно в този случай.

Коментар

Каса бираааааааааааа, ми звучи супер Или да не е каса, че е брутално малко, стекче бира в кутийки, която е.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сложи една картичка и толкоз. Щом ще е личен, по-добре забрави разните му панделки и глупости. Не знаеш колко е ревнива половинката му и в какви филми може да го вкараш.Бирата е малко... тип всички мъже пият бира, уригват се и се чешат между краката.А и като гледам, че си писала "момчето" , на свалка ми намирисва работата.Да пренебрегнем предупреждението за нецензурни ( както е правилното, а не твоето нецензурирани ) предложения и да се поразвихрим малко, а?
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

http://www.podaruk.net/index.php?mai...x&cPath=98_154

Коментар

Аз се сещам за доста готин подарък, който би могла да му направиш, но ти за съжаление изрично си написала че нецензурни предложения не искаш. Идеята за бирата в багажника ми допада и на мен, не за друго ами защото аз бих се зарадвам адски много при вида на една студена бира в това ужасно топло време, предполагам че и пича няма да има нищо напротив.
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

някакъв евтин комплект козметика за кола или авариен комплекткаквото и дда е,за да не изглежда прекалено лично нека е свързано с автомобила!!!!!!!!!
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Иииии ама кви сте ... стига сте търсили под вола теле ... ай ся скарайте ме с мъжо ( и той чете форума )Реших го така - малко рекламни нещица на Фиат, панделката ( купила съм я вече ) и бутилка вино в хладилния отсек ( тая каса бира още ми се върти, но ще видим )ele, мерси мила за предложенията - аз и линка, който прати ще видя - току виж изкочи друга идейка

Коментар

Хмммм, да накарам и аз шефа да купи няколко служебни коли ?Ама аз искам каса с бира в багажника
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X