mims на каса бира всеки мъж ще се зарадва, но хубаво е да направиш едно проучване преди това за самия клиент, какво харесва , какво не харесва, ако имате общи познати или ако имаш колеги, които са работили с него(поне така е при нас), бутилката вино с панделка също е хубав подарък, но предразполага към едно предложение..."Би ли я изпила с мен..", е може и да не стане така...зависи до колко сте си станали близки в процеса на работа, от друга страна ако е аксесоар към самата кола ще изглежда по-приемливо, а ако заместиш бутилката вино с бутилка шампанско и с картичка с надпис" Да превърнем в празник денят на всеки клиент"...или нещо подобно.."Да празнуваме с Фиат"...не знам какво точно е направил човека и какво е купил за да конкретизирам предложение.Дано да съм ти била полезна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идея за подарък на клиент
Collapse
X
-
blondi_74
-
Бензинова запалка зипо с гравирано на нея марката на колата, или направо VIN-а, един вид на бензин, върви комплект с колата. Бирата ще я изпие и ще хвърли касата, пурите ще ги изпуши, а това ще му стане част от колата, като дистанционното на колата, в същото време ще изпъква пред приятели с нещо стилно и може да се похвали без да е кич. Е, все пак виж дали е пушач. Макар че и непушач би се зарадвал на такава играчка.
Коментар
-
mims написа:касата бира в багажника почна да ми се нрави ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Щом е клиент, и подаръкът ще е личен му подари едно хубаво уиски и това е. Виното е хубав подарък, но е по-скоро личен. Колко души трябва да изпият тази бутилка? Един до двама. С кой ще я пие - вероятно с половинката. От къде Бруте имаш това вино!?!? и всичко отива по дяволите.Бутилка хубаво уиски и това е. Ако не можеш освен да му издействаш примерно някаква отстъпка от цената или %намаление за услуги на фирмата - тогава вече ще е VIP. А кой не обича да е VIP!?
Коментар
-
Аз също съм за вино - за предпочитане - италианско - или уиски. Повече клоня към уиски, но това е лично мое предпочитание.Панделката и рекламните подаръци също са ОК.Преди време си сключих една застраховка, и подаръкът от компанията беше бутилка вино със специален етикет от застрахователната компания.Макар че не бих се разсърдил и на агентката, качена на капака на колата ми П.П. Добре дошъл отново на Пасарела! И тоз път - умната!
Коментар
-
Ааа мерсим, мерсим...ма я съм си по къдравите Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Колежката да види това: http://www.meik98wines.com/product.php?r=206&p=7165На сайта има и други интересности, като вино с марка Ферари - невероятнопенливо вино!
Коментар
-
Един хубав ключодържател би ме зарадвало, и бих се почувствал "специален" клиент. Изработват ги и от всякакви материали, както и от благородни метали.Гравирай го, може много хубав елемент на изненада да се получи.П.С. Ако горното не ти се нрави - винаги може да му сложиш едни бикини в подлакътника като подарък Ако са ползвани - още по-добре :D Сори но не се сдържах Не се сърди"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар