Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за това Стило?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какво мислите за това Стило?

Колеги какво ви е мнението за тая кола?Подлежи ли на оправяне и дали не е прекален риск покупката и?http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?t...027&f1=details
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

хващай майстор тенекеджия за ушите да я види кзва ти горе долу колко ще излезе правиш си сметката и ако те устройва купуваш и се кефиш :D
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Re: какво мислите за това Стило?

zgabrovski написа:
      Колеги какво ви е мнението за тая кола?Подлежи ли на оправяне и дали не е прекален риск покупката и?http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?t...027&f1=details
      Хъм, тя няма едно здраво място баси...От мен един съвет - провери(макар че изобщо не ми е ясно как може да стане това) дали не е отписана от регистрите в Европата като тотална щета (ако е вкарана катастрофирала от Европа).Ако тая кола е отрегистрирана в ЕС, от догодина ще имаш зверски проблеми с нея, когато техните бази данни станат и наши.Ако е "тотална щета", до приемането ни в ЕС няма да те пускат с нея в ЕС, а от догодина няма да можеш да я караш и в БГ.
      Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

И аз си мисля че вероятно е тотална щета, цената го обяснява.По принцип не съм се засилил, а как става тая проеврка за тоталната щета в Европа?
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
          И аз си мисля че вероятно е тотална щета, цената го обяснява.По принцип не съм се засилил, а как става тая проеврка за тоталната щета в Европа?
          За съжаление не знам как може да стане.Ако колата е тотална щета, нейния VIN е заличен от системата, т.е. тя е предадена за скраб и вече НЕ СЪЩЕСТВУВА.Затова, даже и наште подкупни ченгета да ти я регистрират, няма да те пускат да пътуваш с нея в ЕС.А от догодина няма да можеш да я караш и тук.Има специална глава от ония преговорните които третират "възкресяването" на бракувани автомобили
          Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

че то половината коли в бг трябва да ги спрат от движение тогава щото са били със тотална щета преди това
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

След, като е падала по таван най-вероятно има и изместена геометрия, както каза Митко по-горе. Според мен ремонта в сервиз, където да напаснат всичко с тозност до милиметър ще е безумно скъп.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А само смяната на въздушните възглавници ще е поне 2 000 лв за този автомобил. Не съм сигурен дали от 2007 ще можеш да караш с тази "неизправност" ако не дай боже влезем в Еврозоната. То зимата не може с всесезонни гуми да се кара в Европа, какво остава за възглавници? Моя съвет е да се въоръжиш с търпение до край на годината.
                Брава 1.6 16V ELX
                Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

Re: какво мислите за това Стило?

zgabrovski написа:
                  Тази кола едва ли е отписана от регистрите заради смачкания таван!Проблемите и не са чак толкова страшни, може да се оправи, та чак няма и да и личи, но има поне 4 бона вьзстановяване и то в БГ!Ами те повечето дето ги вкарват на малко години и км. са все с такива "козметични дефекти"

Коментар

за да се оправи тази кола, и при положение че не е тотална щета ке ти трябват най малко още 5000 евро. и все ще има проблеми после с нея.

Коментар

bright написа:
                      А само смяната на въздушните възглавници ще е поне 2 000 лв за този автомобил. Не съм сигурен дали от 2007 ще можеш да караш с тази "неизправност" ако не дай боже влезем в Еврозоната. То зимата не може с всесезонни гуми да се кара в Европа, какво остава за възглавници? Моя съвет е да се въоръжиш с търпение до край на годината.
                      Защо реши, че зимата не може да се кара с всесезонни гуми? В Германия няма проблем, даже през януари навсякъде по гумаджийниците ми ги предлагаха...За възглавниците също няма проблем. То ако се въведе закон за задължителни възгглавници то повечето коли над 8-9 години трябва да се забранят...Не се шашкайте с тая Еврозона толкова...Законите им не са мнго по-строги от нашите ...Даже с учудване разбрах, че в Германия мин грайфер на гумите е 1,5мм, а не 2 както при нас...мухаха тука сме ги изпреварили
                      FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Неправилно се изразих - да, можеш да караш със всесезонни гуми, обаче при катастрофа това е предлог за застрахователя да не ти плати обезщетение - това го знам от личен приятел - германец.
                        Брава 1.6 16V ELX
                        Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

Поне знаеш. че е била ударена, но според мен за втора ръка кола всичко е до късмет
                          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

"нов внос" - добави си ДДС-то като за кола от 2005-та. и 1,8 двигател!прибави поне 1000 лева от техекеджията, че тия е качил на Selete-то за да я опъне и после 3 джама, и тапицерията на централната колонка (това ще тие най-трудно да намериш).Сметни цялостното пребоядисване и прилежащото разоборудване и....е твоя за цената от близо 18 хиляди лева.Аз бих отказал такава сделка!

Коментар

Stilo написа:
                              "нов внос" - добави си ДДС-то като за кола от 2005-та. и 1,8 двигател!прибави поне 1000 лева от техекеджията, че тия е качил на Selete-то за да я опъне и после 3 джама, и тапицерията на централната колонка (това ще тие най-трудно да намериш).Сметни цялостното пребоядисване и прилежащото разоборудване и....е твоя за цената от близо 18 хиляди лева.Аз бих отказал такава сделка!
                              Като сложим разправията и ходенето по мъките, опа...майсторите и нервите по тях, които не могат да се оценят... Но ти си решаваш естествено.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X