Завърши шоуто "Биг брадър". Известни са победителите. Смятате ли, че заслужаваха наградата? За мен формата разчиташе на опозоряването на участниците, но ваденето на кирливите ризи задържаше, може би, вниманието на хората. Бяха като домашен зоопарк. Макар и не пример за подражание Кузмови бяха най-истински и открити.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кузмови спечелиха в "Биг брадър"-вашето мнение?
Collapse
X
-
Аз не съм го гледал цялото ,а само няколко пъти за по 5-10 минути и ми се стори тотална глупост...Явно съответната телевизия разчита точно на кирливите ризи, за да направи рейтинг, поради простата причина ,че главният им конкурент прави доста по-кратки ,но по-гледани и по-интересни(за мен лично) формати...Всъщност не знам какъв рейтинг са направили с Биг Брадър ,но лично аз не съм гледал нито едно от изданията му...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Не мисля че заслужаваха наградата Кузмови. Всъщност никой не е казал критериите по които трябва да се избира победителя, че да имаме основа за спор. Ако говорим за това кои бяха най-нормални и земни през сезона - то това за мен бяха Господинови, може би и затова изхвърчаха толкова бързо. Вероятно даже доста хора ще кажат ’Кои па бяха тея’.
Коментар
-
Олигофрена и перхидролената му жена спечелиха и кво? Аз не съм гласувал никога за никого в което и да е олигофренско шоу, камо ли Биг Брадър Дебили, дори и не съм ги гледал - до тая вечер, че ме измориха домашните "да видим кой ще спечели". Ясно беше кой ще спечели - олигофреничното тийн поколение, което не си плаща сметките за GSM гласува яко за себеподобният си тъп и непорастнал индивид "Фестър Адамс"...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Не съм гледал шоуто изобщо, но четох, че сега ще трябва да платят данъци в размер на 20 хил. лв само заради паричната награда, отделно за автомобила и апартамента...http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/..._dulji_danuci/
Коментар
-
Immortal написа:Не съм гледал шоуто изобщо, но четох, че сега ще трябва да платят данъци в размер на 20 хил. лв само заради паричната награда, отделно за автомобила и апартамента...http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/..._dulji_danuci/Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Май не съм единствения който не го е гледал, пълна тъпотия е .Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
не ги беше срам да излъчват подобно предаване! Даже го нарекоха шоу ?!?!?!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Humppa
"Гледал" съм го по принуда - жената го гледа, а аз на дивана с лаптопа в скута. Доста пъти съм се забавлявал искрено и съм се смял със сълзи на кретенията и идиотизма в предаването. Наистина! Но въобще не ми пука кой е спечелил. Иначе - на печелившите честито - да продават колата и апартамента и да се опитат да инвестират парите в нещо!
Коментар
-
Кузмови ... ??? Кои беха тея ... част от някакъв зверилник и простотия. Нямам мнение за тях. Този "социален експеримент", за който постоянно и навсякъде тръбяха ,че показвал истински и нормални семейства според мен е абсолютен провал. Даже се учудвах, как е възможно уважавани личности да се забъркват с коментари за случващото се в "кошарата"!?Смея да твърдя ,че за мой късмет аз не познавам такива хора и семейства. Пожелавам ви и на вас, никога да не срещате точно такива "човеченчинца"...!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар