Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кузмови спечелиха в "Биг брадър"-вашето мнение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Predatorsi написа:
    Всъщност не знам какъв рейтинг са направили с Биг Брадър ,но лично аз не съм гледал нито едно от изданията му...
    p.s. Опс, гледах - първото но тогава 6еше интересно, като нещо ново.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

С ръка на сърцето мога да кажа, че не съм гледал и 5 мин от това "шоу"И съм адски доволен
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Проблема е не дали си го гледал, а лично за мен ужасното беше ,че навсякъде се коментираше...някак си нарочно му се правеше шумна реклама! Иначе ,който и да попитам, дали е гледал кошарата и отговора бе: Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37!А пък Никитууу...малии баси излагацията, жалко за дарик радио!
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

ls1 написа:
          Ма то било много модно да не се гледа това предаване хихихи.
          Ми, гледаме гЛистопад по другия канал
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Хм, точно това коментирахме с едни приятели миналата вечер - аз не знам някой да го е гледал това предаване.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Immortal написа:
              Не съм гледал шоуто изобщо, но четох, че сега ще трябва да платят данъци в размер на 20 хил. лв само заради паричната награда, отделно за автомобила и апартамента...http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/..._dulji_danuci/
              Според новият закон трябва да се регистрират и по ДДС и да платят ДДС-то върху 200 000 Това като цяло прави 70 000лв. само от паричната премия..., да им е честито бих казал.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Както винаги никой не го гледа и всички го коментират А накрая почваме и паричките да им броим, че даже и данъците.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Като оставим настрана, че не съм го гледал и ми е безразлично кои са спечелили голямата и каквато и да е награда, никога, на никое шоу не съм завиждал на тези, които са печелели големите суми. В този случай, на тези хорица - да им е честита голямата награда - дали са си гъза под наем, правиха ги на маймуни - заслужили са си ги, в известна степен. Имало е даже шоута, в които съм стискал палци на конкретен участник да вземе възможно най-голяма сума. Що се отнася до Биг Брадър, гледах само първия сезон, когато наистина имаше някаква интрига, като за ново предаване, но следващите така и не можаха да предизвикат интереса ми. Още веднъж - да им е честито на тези, Кузмови ли са, какви са - не знам и да са живи и здрави, че да се радват на печалбата!
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз друго се чудя - кое се гледа и слуша по-малко в България - чалгата или Биг Брадър? Всеки навсякъде и по всякакъв повод тръби как НЕ слуша чалга и НЕ гледа Биг Брадър? Защо?
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

jenshen73: Да не завиждаш? тъй ми изглежда... А има много начини хем да вземат 200000, хем да не се регистрират по ДДС, но 10% не могат да ги избегнат. style34: Това е като дебела дама на диета, която крие вафли под матрака и твърди, че мрази сладко и дори се опитва да убеждава другите колко нездравословно е. Всеки гледа, но нокой не си признава, защото го е срам да не му се смеят. Мисля, че много хора виждат себе си и не искат да си признаят колко нелепо и грозно изглеждат отстрани - защитна реакция да отричаме очевидното и да се правим, че не съществува... А на мен ми харесваше - идеално се работи на биг Брадър. Жалко, че свърши, трябва да си променям графика на работа
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз си признавам без бой че когато имах възможност го гледах , и се забавлявах понякога на простащините им. И даже да ме обвинявате според мен спечелиха хората който трябва , а не някой пу**и майни дето ще се направят на голямата работа като са спечелили. А и предпочитам Биг Брадър пред някой тъп турски сИрИал. Все пак живея в България,а не в Турция.

Коментар

sasho_izgrev написа:
                          fiatmaniak написа:
                          Май не съм единствения който не го е гледал, пълна тъпотия е .
                          + 1
                          +1
                          Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Както често става във форума темата се изкриви тотално.Заприлича на "Гледахте ли Биг Брадър фемили?".Общо взето не ме интересува много кой го е гледал и кой не.Аз лично го гледах от време на време,като нямаше нищо друго по-интересно по телевизията.Немога да се бъркам в живота на хората и да ги оплювам че слушат чалга,гледат биг брадър или пък турски сериали.Затова има една камара телевизии,всеки си избира какво да гледа и да слуша.Че имаше много дебилни семейства в шоуто няма спор А по темата...да са им честити и парите и апартамента и колата на семейство Кузмови.Да си ги харчат със здраве
                            Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                            Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Един виц за Биг Брадър, който съм пускал и преди, но той става все по-актуален: Най-краткия тест за интелигентност се състои от един въпрос:1. Гледате ли Биг Брадър?
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                                Най-краткия тест за интелигентност се състои от един въпрос:1. Гледате ли Биг Брадър?
                                Не съм съгласен. Ти какво гледаш по време на Биг Брадър? Турски сериали ли?

Коментар

Working...
                                X