Predatorsi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кузмови спечелиха в "Биг брадър"-вашето мнение?
Collapse
X
-
Проблема е не дали си го гледал, а лично за мен ужасното беше ,че навсякъде се коментираше...някак си нарочно му се правеше шумна реклама! Иначе ,който и да попитам, дали е гледал кошарата и отговора бе: Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37!А пък Никитууу...малии баси излагацията, жалко за дарик радио!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Immortal написа:Не съм гледал шоуто изобщо, но четох, че сега ще трябва да платят данъци в размер на 20 хил. лв само заради паричната награда, отделно за автомобила и апартамента...http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/..._dulji_danuci/Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Като оставим настрана, че не съм го гледал и ми е безразлично кои са спечелили голямата и каквато и да е награда, никога, на никое шоу не съм завиждал на тези, които са печелели големите суми. В този случай, на тези хорица - да им е честита голямата награда - дали са си гъза под наем, правиха ги на маймуни - заслужили са си ги, в известна степен. Имало е даже шоута, в които съм стискал палци на конкретен участник да вземе възможно най-голяма сума. Що се отнася до Биг Брадър, гледах само първия сезон, когато наистина имаше някаква интрига, като за ново предаване, но следващите така и не можаха да предизвикат интереса ми. Още веднъж - да им е честито на тези, Кузмови ли са, какви са - не знам и да са живи и здрави, че да се радват на печалбата!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
jenshen73: Да не завиждаш? тъй ми изглежда... А има много начини хем да вземат 200000, хем да не се регистрират по ДДС, но 10% не могат да ги избегнат. style34: Това е като дебела дама на диета, която крие вафли под матрака и твърди, че мрази сладко и дори се опитва да убеждава другите колко нездравословно е. Всеки гледа, но нокой не си признава, защото го е срам да не му се смеят. Мисля, че много хора виждат себе си и не искат да си признаят колко нелепо и грозно изглеждат отстрани - защитна реакция да отричаме очевидното и да се правим, че не съществува... А на мен ми харесваше - идеално се работи на биг Брадър. Жалко, че свърши, трябва да си променям графика на работаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз си признавам без бой че когато имах възможност го гледах , и се забавлявах понякога на простащините им. И даже да ме обвинявате според мен спечелиха хората който трябва , а не някой пу**и майни дето ще се направят на голямата работа като са спечелили. А и предпочитам Биг Брадър пред някой тъп турски сИрИал. Все пак живея в България,а не в Турция.
Коментар
-
Както често става във форума темата се изкриви тотално.Заприлича на "Гледахте ли Биг Брадър фемили?".Общо взето не ме интересува много кой го е гледал и кой не.Аз лично го гледах от време на време,като нямаше нищо друго по-интересно по телевизията.Немога да се бъркам в живота на хората и да ги оплювам че слушат чалга,гледат биг брадър или пък турски сериали.Затова има една камара телевизии,всеки си избира какво да гледа и да слуша.Че имаше много дебилни семейства в шоуто няма спор А по темата...да са им честити и парите и апартамента и колата на семейство Кузмови.Да си ги харчат със здравеFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар