Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба за съвет относно продажба на Опел Астра 95 г. дизел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Молба за съвет относно продажба на Опел Астра 95 г. дизел

Колеги, налага ми се да продаваме колата на починалия баща на съпругата ми, обаче си нямам на идея какви пари да искаме.Колата е Опел Астра Седан 95г. дизел в много добро състояние!Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org

Сравни цените с другите коли като твоята които са пуснати за продажба в сайтовете. И ако твоята наистина е "в много добро състояние" и искаи малко повечко пари...
    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Ako пък искаш да я продадеш бързо я пусни на цената на най-евтината отговаряща обява.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Веско, мисля, че около 2000 лв могат да му се вземат без проблем, и то бързо, стига да е читаво.Моя приятел Коко (мисля, че го знаеш) наскоро си купи такова, същата година, само че комби и бензин за 2000 лв.Нещо около тая цифра - плюс минус 100-200 лв.Иначе може да му искате и 3000, и 4000, стига да има кой да ви ги даде

Коментар

Ако няма климатик таван 2000лв.Като и те са трудна цел
          VTS 16V

Коментар

кола

Виж в мобиле http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi като гледам цена от 2500 лв.става като начало може и повече
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: Молба за съвет.

VesMil написа:
              ...
              първо можеш да разгледаш обявите в трите най-големи сайта за коли втора употреба. После можеш да се разгледаш и в ози сайт който води Вашия по рейтинг в
              Код:
              [url=http://bgtop.net/in.php/....]БГ Топ[/url]
              . Ако искаш повече инфо, пиши ми на Л.С.При следващия подобен линк ще бъдеш изгонен от този форум ! ogi28b

Коментар

Re: Молба за съвет.

зенит-е написа:
                VesMil написа:
                ...
                първо можеш да разгледаш обявите в трите най-големи сайта за коли втора употреба. После можеш да се разгледаш и в ози сайт който води Вашия по рейтинг в БГ Топ. Ако искаш повече инфо, пиши ми на Л.С.
                Без да се обиждаш колега,ама миналия месец,как дръпнахте с 1000 гласа напреде за 4 дена ? Този също малко в повечко ви идват.Нека не си мерим пи**ите става ли ? Можеше просто да кажеш на колегата да погледне опел форума,а не да казваш "който води вашия по рейтинг" ! Да не говорим,че мнението ти е СПАМ,поради простата причина,че линка,който си дал в БГТОП,води до гласуване на опел форума.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Че от тва по явно гъбаркане,аз на съм виждал.Мисля,че колегата трябва още сега да бъде изгонен от форума.Чиста проба заяждане.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                    Че от тва по явно гъбаркане,аз на съм виждал.Мисля,че колегата трябва още сега да бъде изгонен от форума.Чиста проба заяждане.
                    Съгласен. Моето предложние е, всеки от форума, да има право на един обиден пост срещу този опел- (тук имам предвид разговорния синоним на думата :D ), без да бъде наказван.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Въпросът не е до обидата. Този индивид си е позволил да даде линк, чрез който директно се гласува за Опел-форума в БГ ТОП. Сега стана ли ясно как така изведнъж дръпнаха в тази класация? Чрез подвеждащи линкове. Колко ли нищо неподозиращи хора са гласували за тях?
                      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Не трябва ли да си регистриран в съответния форум, за да гласуваш за него? Тоест аз, като не съм регистриран там, ако цъкна този линк, ще им отчете ли глас?
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                          Не трябва ли да си регистриран в съответния форум, за да гласуваш за него? Тоест аз, като не съм регистриран там, ако цъкна този линк, ще им отчете ли глас?
                          Ще отчете, ще отчете

Коментар

dikanio написа:
                            Да разбира се,че ще отчете!То и гост на сайта да си ,пак може да ти хареса и да го подкрепиш.Не ми се вярва да са с толкова гласове повече само от разпространение на линкчета,а по-скоро от рестарт на модем и то наБТК
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

тоа па опелския форум има по 1-2 нови отговори на месец. може да ти изгние опела преди да ти даде някой мнение по въпроса. сигурно всички са в бгтоп да гласуват и затова...
                              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                              X