Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за телефон Нокиа Е71
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
vital написа:...но според мен много лесно се драскаvital написа:...а камерата си е направо трагична, макар че за първи път чух от Immortal, че има такова копче за фокус.jenshen73 написа:NOKIA E71 е перфектният телефон поне за мен. За жена обаче може да има недостатъци - ширината например.
Коментар
-
Аз го имам вече почти година. Телефона е перфектен, мн удобен и лесен за работа , но за мен модела е повече като за мъже,доста е едричък .А това, че се драска не зависи от телефона , а от собственика му. В комплекта си има калъф и ако го използваш нямаш шанс да го обезобразиш.Fiat Punto HGT 1.8
Fiat Bravo TDI
Fiat Marea TDI (gray)
Fiat Marea TDI (blue)
http://vbox7.com/play:0f6c07da&al=1&vid=1976145 http://www.youtube.com/watch?v=ymiF-...eature=related Шофирай безопасно !
Коментар
-
Immortal написа:NOKIA E71 е перфектният телефон поне за мен. За жена обаче може да има недостатъци - ширината например.Steliyan's Life!
Коментар
-
Не знам, на жената 2 от приятелките имат (АйФон). И тя по едно време си направи думата, ама я убедих че не ѝ трябва Иначе Е71 наистина е перфектен. За да не съм голословен, ще ви дам кратка справка за какво и как го ползвам:- естествено че най-важното - за телефон - говоря нормално, СМС-и не пиша; използвам понякога видео-разговори, но рядко. Има страхотно гласово управление и набор - няма нужда да записваш предварително команди - разпознава си всичко от първия път.- комуникационните програми ICQ, Skype и Google Talks, интегрирани в една - Фринг - постоянно включена. Като съм в зоната на WiFi, където вече веднъж съм закачил телефона, като вляза пак в такава зона - автоматично се прехвърля от ГСМ мрежата (GPRS или 3G) към WiFi. Т.е. като съм в къщи, в офиса, или в някое кафе - автоматично си преминава на безжичния интернет.- проверка на мейлите ми в Gmail и служебния, който е на собствен домейн - през деня на всеки час, вечер не... настроил съм го да ми тегли само заглавията, а ако съм навън и ми е важно - изтеглям целите писма, заедно с прикачени файлове. Отваря PDF, Word, Excell, всякакви картинки, мога да редактирам документ и да го върна обратно, без компютър- Активно ползвам календара, защото вече съм на възраст и забравям, ако няма кой да ми напомни . Автоматична синхронизация на календара на телефона с този в Google профила ми. Жената например като иска да не забравя нещо, влиза в Гугъл в моя календар, вкарва ми задачата (например - в 18 ч да си еди къде си) и на кръгъл час то се прехвърля автоматично и в телефона ми, като съответно ме предупреждава, като наближи събитието.- забавление - особено като съм някъде сам и скучая - Facebook, YouTube (гледам клипчета, ко да правя ), интернет радио - слушам радиота от цял свят за разнообразие... има и обикновено радио, но него много не го ползвам, защото не работи без включени слушалки;- МП3 плеъра (Power MP3) го разглеждам отделно, защото го ползвам много често в колата. ЦД-то ми има също блутут, и вместо да нося флашки и тем подобни, пускам си музиката от телефона и си свири на колоните в колата. Качеството е перфектно.- дистанционно управление на 2 телевизора, уредбата и климатика с програмката irRemote. Управлява всякакви марки техника, само указваш модела.- гледане на телевизия - през WiFi, сложих една програмка, която обаче има само DeutscheWelle international TV, но тя е интересна и на английски...- ГПС навигация - ползвам активно, когато ми се наложи... ползвам главно Гармин, както и GoogleMaps.- правене на снимки - като не си нося фотоапарата, и телефона върши работа - макар, че както казах, не съм много доволен от камерата.и т.н.Никога досега не съм имал по-удобен телефон. Ако трябва да сме честни, има и кусури. Като всички Нокии със Симбиан, при пренатоварване на паметта телефона просто забива и трябва да се рестартира. Това е гадно, и го прави много често например при навигация.От Ямбол до София например ми забива средно 2 пъти. (Знам пътя, ползвам я да ми казва за камери, да меря средна скорост и такива неща). Хубавото е, че като забие и рестартирам, не забравя нищо, а си продължава все едно не съм го рестартирал.
Коментар
-
vital написа:Каква газария бяха тия... Мани, мани :DImmortal, почвам да търся, бартеросвам си Андроида в Продава и като го взема идвам да пиеме кафе(където има нет да ме оборудваш поне с половината) в ЯмболBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
И аз съм с Е71 уникален телефон е мн ме кефи имал съм всякакви Самсунги и от тях съм бил много доволен за справка на всезнаещия колега jenshen73 дори последния ми самсунг беше G800i имаше уникално много неща дори някой ги няма в Е71 и ми липсват в момента,но нямаше wifi а точно зареди това се спрях на НокийкатаFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Immortal, убеди ме това е моят бъдещ телефон. Аз честно казано си го харесах на външен вид - моля не ме убивайте с камъни - момиче съм ... не знам за кво ще го ползвам или по-точно ще ползвам това, което има и без друго не разбирам мн от разни нововъведения ...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
gelew написа:И аз съм с Е71 уникален телефон е мн ме кефи имал съм всякакви Самсунги и от тях съм бил много доволен за справка на всезнаещия колега jenshen73 дори последния ми самсунг беше G800i имаше уникално много неща дори някой ги няма в Е71 и ми липсват в момента,но нямаше wifi а точно зареди това се спрях на НокийкатаSteliyan's Life!
Коментар
-
mims написа:Immortal, убеди ме това е моят бъдещ телефон. Аз честно казано си го харесах на външен вид - моля не ме убивайте с камъни - момиче съм ... не знам за кво ще го ползвам или по-точно ще ползвам това, което има и без друго не разбирам мн от разни нововъведения ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар