Здравейте колеги ! Много съм си харесала едно телефонче - Нокиа Е71 . Някой има ли впечатления от него и евентуално знаете ли от къде мога да го намеря втора ръка ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за телефон Нокиа Е71
Collapse
X
-
VIN написа:Хубаво е телефончето, един приятел продаде такава нокия преди месец за 120лв. много запазена и мисля че има още една.Ако имаш път към Казанлък може да я видиш.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:VIN написа:Хубаво е телефончето, един приятел продаде такава нокия преди месец за 120лв. много запазена и мисля че има още една.Ако имаш път към Казанлък може да я видиш.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Оле мерси, че ми каза, щото кват съм разсеяна. Инъче принципно знам, че има някакви реплики...Честно да си кажа не го искам нов, защото преди време доста се прецаках - купих си чисто нова нокиа 5230 ( оная музикалната, дето след 3-4 месеца Глобул я пуснаха на няква промоция и целият свят си купи, а аз броих 600 кинта ). От тогава си казах, че повече от 300 лв. за тел няма да дам.Всъщност нямам нужда от телефон, още по-малко нов, но толкова ми харесва...Усещам онова силно желание да притежавам нещо, което до нищо добро не ме води...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
@mims: Тая нокиа е много добра - има си всичко нужно, тънка е, а и е метална почти изцяло. Виждал съм такива работещи, но с изронена клавиатура. Цена от 300лв. е като за нова такава от алтернативен магазин. Аз лично бях се засилил да я купувам миналата година, но ми излезе на оферта за айфона. Ако намериш запазена NOKIA E71 за 120-150лв. считай, че си на оферта. Лесен начин да се провери за менте: ментето няма WiFi, няма вградена памет (има, но е под мегабайт), също така няма операционна система (Е71 е със Симбиан). По-качествените ментета са със абсолютно същите отговори на *#0000# както на оригинала.Също така - E71 е с доста добра (не перфектна, но добра) камера, а ментетата най-добрите са с мегапикселова камера най-много.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Абе от камерата може да се иска и повече, но върши работа. Единствения минус е, че операционна система от време на време иска грижи и като се приемат файлове от друг телефон се записват в телефона където паметта е ограничена, но пък + са повече . Като цяло телефончето е супер!Lancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
-
Naidenov написа:Абе от камерата може да се иска и повече, но върши работа. Единствения минус е, че операционна система от време на време иска грижи и като се приемат файлове от друг телефон се записват в телефона където паметта е ограничена, но пък + са повече . Като цяло телефончето е супер!Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
mims написа:VIN написа:Хубаво е телефончето, един приятел продаде такава нокия преди месец за 120лв. много запазена и мисля че има още една.Ако имаш път към Казанлък може да я видиш.
Коментар
-
mims написа:Бойс тенкю вери мъч Поне вече знам как да разпозная оригиналаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Не съм съгласен за камерата. Може би камерата е най-слабото място на този телефон. Изобщо не съм доволен от снимите, които прави. Между другото - преди да цъкнете снимката, трябва да натиснете бутона "2", за да се задейства автофокуса. Това е нещо като по-лекото натискане на спусъка на цифровите апарати. Излиза едно зелено квадратче, и тогава щраквате. Иначе стават ОЩЕ ПО-замазани снимките.На жена ми Самсунга е с 2 МП, и снимките повече ми харесват - по-отчетливи са.
Коментар
-
Immortal написа:Не съм съгласен за камерата. Може би камерата е най-слабото място на този телефон. Изобщо не съм доволен от снимите, които прави. Между другото - преди да цъкнете снимката, трябва да натиснете бутона "2", за да се задейства автофокуса. Това е нещо като по-лекото натискане на спусъка на цифровите апарати. Излиза едно зелено квадратче, и тогава щраквате. Иначе стават ОЩЕ ПО-замазани снимките.На жена ми Самсунга е с 2 МП, и снимките повече ми харесват - по отчетливи са.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар