Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за телефон Нокиа Е71

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Не съм съгласен за камерата. Може би камерата е най-слабото място на този телефон. Изобщо не съм доволен от снимите, които прави. Между другото - преди да цъкнете снимката, трябва да натиснете бутона "2", за да се задейства автофокуса. Това е нещо като по-лекото натискане на спусъка на цифровите апарати. Излиза едно зелено квадратче, и тогава щраквате. Иначе стават ОЩЕ ПО-замазани снимките.На жена ми Самсунга е с 2 МП, и снимките повече ми харесват - по-отчетливи са.
    Дидо, това е имиджов смартфон, а не фотоапарат. Самсунг телефоните пък са наопаки - те са всичко друго, но не и телефони - имал съм Самсунг и винаги съм искал да мога да се ритна по задника за това, че съм си купил подобно извращение. Аз имам 2 телефона с 2МП камери, но в ежедневната си раница си нося и един истински фотоапарат - за да знам, че ако трябва да направя СНИМКА - ще има с какво.NOKIA E71 е перфектният телефон поне за мен. За жена обаче може да има недостатъци - ширината например.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ауу какви са тези цени под 300лв, ще ме накараш да се разтърся Иначе телефона според мен не е никак лош, да не кажа перфектен, но според мен много лесно се драска, а камерата си е направо трагична, макар че за първи път чух от Immortal, че има такова копче за фокус.

Коментар

vital написа:
        ...но според мен много лесно се драска
        Това изобщо не е вярно. Моят е на повече от година - взех го от друг колега от форума, тогава беше на 2-3 месеца телефона, и все още няма дори и малка драскотина. А го ползвам постоянно.
        vital написа:
        ...а камерата си е направо трагична, макар че за първи път чух от Immortal, че има такова копче за фокус.
        Един месец ровичкане из менюто спестява цял час четене на инструкциите
        jenshen73 написа:
        NOKIA E71 е перфектният телефон поне за мен. За жена обаче може да има недостатъци - ширината например.
        Хитът сред жените iPhone не е по-тесен, даже мисля че са с еднакви габарити.

Коментар

Ами баща ми за 2-3месеца го обезобрази А за менюто-инструкциите си прав 100%

Коментар

Аз го имам вече почти година. Телефона е перфектен, мн удобен и лесен за работа , но за мен модела е повече като за мъже,доста е едричък .А това, че се драска не зависи от телефона , а от собственика му. В комплекта си има калъф и ако го използваш нямаш шанс да го обезобразиш.
            Fiat Punto HGT 1.8
            Fiat Bravo TDI
            Fiat Marea TDI (gray)
            Fiat Marea TDI (blue)
            http://vbox7.com/play:0f6c07da&al=1&vid=1976145 http://www.youtube.com/watch?v=ymiF-...eature=related Шофирай безопасно !

Коментар

Immortal написа:
              NOKIA E71 е перфектният телефон поне за мен. За жена обаче може да има недостатъци - ширината например.
              Хитът сред жените iPhone не е по-тесен, даже мисля че са с еднакви габарити.[/quote]Хъ, ти ме закла - аз повече кочове съм виждал с айфон, жените си падат по разни нискофункционални "отварачки", "миди" или по слайдъри. Познавам само 2 жени, които имат тъч скрийн телефони и се псуват всеки божи ден за избора си... А и аз самият като "гийк" ползвам iPhone като втори, а не като основен, щото ... е крайно неудобен за работа в ежедневието...Сега си спомних къде го видях за под 300лв. - ОфисУан - на "оферта" с нов абонамент с МенТел. Пак да кажа - N71 е перфектният телефон за ежедневието - особено ако се пишат СМС-и е незаменим.
              Steliyan's Life!

Коментар

Не знам, на жената 2 от приятелките имат (АйФон). И тя по едно време си направи думата, ама я убедих че не ѝ трябва Иначе Е71 наистина е перфектен. За да не съм голословен, ще ви дам кратка справка за какво и как го ползвам:- естествено че най-важното - за телефон - говоря нормално, СМС-и не пиша; използвам понякога видео-разговори, но рядко. Има страхотно гласово управление и набор - няма нужда да записваш предварително команди - разпознава си всичко от първия път.- комуникационните програми ICQ, Skype и Google Talks, интегрирани в една - Фринг - постоянно включена. Като съм в зоната на WiFi, където вече веднъж съм закачил телефона, като вляза пак в такава зона - автоматично се прехвърля от ГСМ мрежата (GPRS или 3G) към WiFi. Т.е. като съм в къщи, в офиса, или в някое кафе - автоматично си преминава на безжичния интернет.- проверка на мейлите ми в Gmail и служебния, който е на собствен домейн - през деня на всеки час, вечер не... настроил съм го да ми тегли само заглавията, а ако съм навън и ми е важно - изтеглям целите писма, заедно с прикачени файлове. Отваря PDF, Word, Excell, всякакви картинки, мога да редактирам документ и да го върна обратно, без компютър- Активно ползвам календара, защото вече съм на възраст и забравям, ако няма кой да ми напомни . Автоматична синхронизация на календара на телефона с този в Google профила ми. Жената например като иска да не забравя нещо, влиза в Гугъл в моя календар, вкарва ми задачата (например - в 18 ч да си еди къде си) и на кръгъл час то се прехвърля автоматично и в телефона ми, като съответно ме предупреждава, като наближи събитието.- забавление - особено като съм някъде сам и скучая - Facebook, YouTube (гледам клипчета, ко да правя ), интернет радио - слушам радиота от цял свят за разнообразие... има и обикновено радио, но него много не го ползвам, защото не работи без включени слушалки;- МП3 плеъра (Power MP3) го разглеждам отделно, защото го ползвам много често в колата. ЦД-то ми има също блутут, и вместо да нося флашки и тем подобни, пускам си музиката от телефона и си свири на колоните в колата. Качеството е перфектно.- дистанционно управление на 2 телевизора, уредбата и климатика с програмката irRemote. Управлява всякакви марки техника, само указваш модела.- гледане на телевизия - през WiFi, сложих една програмка, която обаче има само DeutscheWelle international TV, но тя е интересна и на английски...- ГПС навигация - ползвам активно, когато ми се наложи... ползвам главно Гармин, както и GoogleMaps.- правене на снимки - като не си нося фотоапарата, и телефона върши работа - макар, че както казах, не съм много доволен от камерата.и т.н.Никога досега не съм имал по-удобен телефон. Ако трябва да сме честни, има и кусури. Като всички Нокии със Симбиан, при пренатоварване на паметта телефона просто забива и трябва да се рестартира. Това е гадно, и го прави много често например при навигация.От Ямбол до София например ми забива средно 2 пъти. (Знам пътя, ползвам я да ми казва за камери, да меря средна скорост и такива неща). Хубавото е, че като забие и рестартирам, не забравя нищо, а си продължава все едно не съм го рестартирал.

Коментар

Я гледайте батко ви Стефко с ква класика се измъкна
                  Прикачени файлове
                  Bravo 1.2 16v
                  Lancia Dedra 1.8 16v
                  Suzuki GSXR250R

Коментар

Каква газария бяха тия... Мани, мани :DImmortal, почвам да търся, бартеросвам си Андроида в Продава и като го взема идвам да пиеме кафе(където има нет да ме оборудваш поне с половината) в Ямбол

Коментар

vital написа:
                      Каква газария бяха тия... Мани, мани :DImmortal, почвам да търся, бартеросвам си Андроида в Продава и като го взема идвам да пиеме кафе(където има нет да ме оборудваш поне с половината) в Ямбол
                      Според мен все още са!Рядко красив телефонА по тоя въпрос със приложенията ще ви се наложи първо да хакнете телефона
                      Bravo 1.2 16v
                      Lancia Dedra 1.8 16v
                      Suzuki GSXR250R

Коментар

И аз съм с Е71 уникален телефон е мн ме кефи имал съм всякакви Самсунги и от тях съм бил много доволен за справка на всезнаещия колега jenshen73 дори последния ми самсунг беше G800i имаше уникално много неща дори някой ги няма в Е71 и ми липсват в момента,но нямаше wifi а точно зареди това се спрях на Нокийката
                        Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Immortal, убеди ме това е моят бъдещ телефон. Аз честно казано си го харесах на външен вид - моля не ме убивайте с камъни - момиче съм ... не знам за кво ще го ползвам или по-точно ще ползвам това, което има и без друго не разбирам мн от разни нововъведения ...
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

gelew написа:
                            И аз съм с Е71 уникален телефон е мн ме кефи имал съм всякакви Самсунги и от тях съм бил много доволен за справка на всезнаещия колега jenshen73 дори последния ми самсунг беше G800i имаше уникално много неща дори някой ги няма в Е71 и ми липсват в момента,но нямаше wifi а точно зареди това се спрях на Нокийката
                            Всеки си има право на вкус. Аз съм алергичен към самсунг от опита ми с 2 мои телефона (щото от първия нещо не се поучих) и от няколко Самсунга на приятели и приятелки. Не, мерси. Ако някога си купя кореец от тая марка - ще е нещо наистина от високият им клас, но ... нямам идея какво ще да е...@mims: Няма защо да те убиваме с камъни, но отиди до някой магазин в който го имат и кажи, че искаш да си го купуваш, но искаш да го разгледаш, помоли да ти сложат карта дори и празна - да поцъкаш малко, да пробваш да направиш обаждане, ако трябва - сложи си твоя карта, обади се на приятелка, виж как ще ти пасне в ръката. На моята жена например и е много широк и трябва да го ползва с двете ръце...
                            Steliyan's Life!

Коментар

mims написа:
                              Immortal, убеди ме това е моят бъдещ телефон. Аз честно казано си го харесах на външен вид - моля не ме убивайте с камъни - момиче съм ... не знам за кво ще го ползвам или по-точно ще ползвам това, което има и без друго не разбирам мн от разни нововъведения ...
                              В крайна сметка има и вибрация П.П. Повечето неща, които съм изброил са от програмки, сложени допълнително. Повечето са от OVI Store, но има и изкопани от нета.Между другото, Е72 е същия на външен вид (с леки промени по клавишите), но с доста по-бърз процесор.

Коментар

Working...
                              X