Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карането без *инетка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...

Коментар

Sven написа:
      Моето мнение е - ДА ГО ДУХАТ! Пътя по който излизам от София е такъв че на места колата може да ти застане на кантар.Както винаги съм казвал - първо да го оправат, тогава ще им плащам! А не да плащам за дедовия, ще карам докато мога така, ако напишат акт няма да го плата, докато не се промени закона.
      И ти си прав колега... но в крайна сметка виновни сме си самите ние, че позволяваме да ни се качват на главите! Виж бат’ ти Бойко, колко лесно се изъкна "Да ходят да протестират срешу тези дето 15 години не са оправили улиците!". Докато си седим и се маем ще си плащаме винетки и едновременно джанти, гуми, носачи, карета, амортисьори... ще ни бият избранници по магистралите, ще висим унизително пед КАТ с дни...Според мен не карането с винетка е големият проблем, а без ГРАЖДАНСКА отговорност-разбирайте го двуяко!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Много време след този сезон няма и да помисля за плащане на винетка.Аз лично купих моята преди да почна да пътувам активно някаде през февруари и това са най-глупаво похарчените пари...Просто нямах идея до каква степен пътищата са изпаднали.Безумно безочие би било куките да направят акт на някой за липса на винетка.Моята е в този вид след едно скачане из дупките на околомръсното на София - бях бесен а имах под ръка само ключове В интерес на истината до момента никой не ме е питал защо е такава. Предвид факта че съм с абонамент при куките, очевидно има търпимост и от тяхна страна :D
        Прикачени файлове
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
          Много време след този сезон няма и да помисля за плащане на винетка.Аз лично купих моята преди да почна да пътувам активно някаде през февруари и това са най-глупаво похарчените пари...Просто нямах идея до каква степен пътищата са изпаднали.Безумно безочие би било куките да направят акт на някой за липса на винетка.Моята е в този вид след едно скачане из дупките на околомръсното на София - бях бесен а имах под ръка само ключове В интерес на истината до момента никой не ме е питал защо е такава. Предвид факта че съм с абонамент при куките, очевидно има търпимост и от тяхна страна :D
          Е да де... ама винетките са за междуградските пътища, не за околовръстно, или кратерите в София. Само отбелязвам...
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

То и междуградските не са съвсем цвете.. визирам пътя София - Дупница, по който съветвам всички да не пътуват ако им е мил живота.
            Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
            Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Vladim написа:
              Е да де... ама винетките са за междуградските пътища, не за околовръстно, или кратерите в София. Само отбелязвам...
              Голяма разлика няма - просто там ми избиха бушоните.

Коментар

Направете си подвижни винетки. изрязвате я заедно с покритието и се лепи на стъклото / със слабо лепило, например безцветното за хартия или парче тиксо. Ченгетата въобще не забелязват Тоя държава не заслужава винетки, че то само дупки по пътищата бе.................
                Punto - super - Fiat

Коментар

Ицо написа:
                  Направете си подвижни винетки. изрязвате я заедно с покритието и се лепи на стъклото / със слабо лепило, например безцветното за хартия или парче тиксо. Ченгетата въобще не забелязват Тоя държава не заслужава винетки, че то само дупки по пътищата бе.................
                  Ами ако забележат...?
                  1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Аз вчера бях изумент от една пропаст (яма) която се намираше до телевизионата кула.. Движението се регулираше с помоща на КАТ.. а ямата беше 1-2 метра широка и 1 метър дълбока.. До колкото разбрах пътя там е бил пропаднал.... само като се сетя колко пъти съм минавал от там и ми става лошо... Паднеш ли в такъв кратер 2 години от сервиз няма да излезнеш (стига първо да успея да ти намерят колата в пропаста)...Не, че има много общо с винетките.. ама съм безкрайно възмутен
                    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
                      Аз вчера бях изумент от една пропаст (яма) която се намираше до телевизионата кула.. Движението се регулираше с помоща на КАТ.. а ямата беше 1-2 метра широка и 1 метър дълбока.. До колкото разбрах пътя там е бил пропаднал.... само като се сетя колко пъти съм минавал от там и ми става лошо... Паднеш ли в такъв кратер 2 години от сервиз няма да излезнеш (стига първо да успея да ти намерят колата в пропаста)...Не, че има много общо с винетките.. ама съм безкрайно възмутен
                      Нещо е станало с копаенето на метрото за това имаше такава дупка сгафили са
                      По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
                      Дедра Турбо Интеграле

Коментар

Ицо написа:
                        Технологията е малко по-сложна - на оригиналното фолио отпред пише "Винетка". Трябва да се премести на друго фолио, след което леко само зарязвате краищата диагонално и я залепяте на стъклото. Като дойде ред да я местите - лесно се отлепя и не се къса. Не че я местя моята, но ми предстои смяна на стъклото (кой знае кога ще му дойде реда), та за да не се разправям с бюрокрация за нова винетка, приложих горното А колега ESPER, струва ми се, че си си надраскал и стъклото

Коментар

Immortal написа:
                          А колега ESPER, струва ми се, че си си надраскал и стъклото
                          Не помня много от случката а като си знам хисторито в такива моменти, пак добре че не съм счупил нещо

Коментар

Working...
                          X