...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карането без *инетка
Collapse
X
-
Sven написа:Моето мнение е - ДА ГО ДУХАТ! Пътя по който излизам от София е такъв че на места колата може да ти застане на кантар.Както винаги съм казвал - първо да го оправат, тогава ще им плащам! А не да плащам за дедовия, ще карам докато мога така, ако напишат акт няма да го плата, докато не се промени закона.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Много време след този сезон няма и да помисля за плащане на винетка.Аз лично купих моята преди да почна да пътувам активно някаде през февруари и това са най-глупаво похарчените пари...Просто нямах идея до каква степен пътищата са изпаднали.Безумно безочие би било куките да направят акт на някой за липса на винетка.Моята е в този вид след едно скачане из дупките на околомръсното на София - бях бесен а имах под ръка само ключове В интерес на истината до момента никой не ме е питал защо е такава. Предвид факта че съм с абонамент при куките, очевидно има търпимост и от тяхна страна :DI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Много време след този сезон няма и да помисля за плащане на винетка.Аз лично купих моята преди да почна да пътувам активно някаде през февруари и това са най-глупаво похарчените пари...Просто нямах идея до каква степен пътищата са изпаднали.Безумно безочие би било куките да направят акт на някой за липса на винетка.Моята е в този вид след едно скачане из дупките на околомръсното на София - бях бесен а имах под ръка само ключове В интерес на истината до момента никой не ме е питал защо е такава. Предвид факта че съм с абонамент при куките, очевидно има търпимост и от тяхна страна :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ицо написа:Направете си подвижни винетки. изрязвате я заедно с покритието и се лепи на стъклото / със слабо лепило, например безцветното за хартия или парче тиксо. Ченгетата въобще не забелязват Тоя държава не заслужава винетки, че то само дупки по пътищата бе.................1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Аз вчера бях изумент от една пропаст (яма) която се намираше до телевизионата кула.. Движението се регулираше с помоща на КАТ.. а ямата беше 1-2 метра широка и 1 метър дълбока.. До колкото разбрах пътя там е бил пропаднал.... само като се сетя колко пъти съм минавал от там и ми става лошо... Паднеш ли в такъв кратер 2 години от сервиз няма да излезнеш (стига първо да успея да ти намерят колата в пропаста)...Не, че има много общо с винетките.. ама съм безкрайно възмутенFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:Аз вчера бях изумент от една пропаст (яма) която се намираше до телевизионата кула.. Движението се регулираше с помоща на КАТ.. а ямата беше 1-2 метра широка и 1 метър дълбока.. До колкото разбрах пътя там е бил пропаднал.... само като се сетя колко пъти съм минавал от там и ми става лошо... Паднеш ли в такъв кратер 2 години от сервиз няма да излезнеш (стига първо да успея да ти намерят колата в пропаста)...Не, че има много общо с винетките.. ама съм безкрайно възмутенПо добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
Дедра Турбо Интеграле
Коментар
-
Ицо написа:Направете си подвижни винетки. изрязвате я заедно с покритието и се лепи на стъклото / със слабо лепило, например безцветното за хартия или парче тиксо. Ченгетата въобще не забелязват Тоя държава не заслужава винетки, че то само дупки по пътищата бе.................
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар