Та така,днес научих една истина: карането без *инетка струва 100 кинта. Поука: колеги, за Бога, не карайте без *инетка, че ще ви олекне портфейлът със сто кинта като на мен (актът е толкова). ,Райо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карането без *инетка
Collapse
X
-
blondy_driver
-
глобата е минимум 2 винетки но има и положителна страна глобата - никой не те кара да я плащаш веднага... въпреки че и това скоро ще поправят. С последните промени в ЗДП ще се изземва талона и ще ти го връщат чак когато си платиш... а знаете че повече от месец с акт не може да се кара...Иначе като беше голямата инфлация кеф ми правеше да ме спрат и да ме глобят. Пишат ти фиш за 1000 лева - след 1 седмица толкова струва 1 кафе
Коментар
-
Crash73 написа:Кофти колега... Канех се да питам аз колко е глобата за каране без винетка (*=м ? )...
Коментар
-
Е кофти е така.. мисля, че цената на винетките е някаква усреднена.. знаят (или предполагат) статистически колко хора ще си купят годишна и колко ще си купя месечна, и седмична, и са ги разпределили. Вероятно идеята е ако караш често да не ти излезне скъпо това, че имаш и караш кола, а ако излезнеш извън града да речем на почивка инцидентно.. да ти одерат кожата.Логика в тази схема от гледна точка на нас шофьорите е абсурдна.. нали точно като караш често амортизираш пътищата..Аз от време на време излизам извън София и прецених, че годишната винетка ми е по-изгодна (абе все се набутвам, ама така е по-малко)FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Re: Карането без *инетка
Rayo написа:Та така,днес научих една истина: карането без *инетка струва 100 кинта. Поука: колеги, за Бога, не карайте без *инетка, че ще ви олекне портфейлът със сто кинта като на мен (актът е толкова). ,Райо
Коментар
-
Fiat 127 написа:Rayo написа:Та така,днес научих една истина: карането без *инетка струва 100 кинта. Поука: колеги, за Бога, не карайте без *инетка, че ще ви олекне портфейлът със сто кинта като на мен (актът е толкова). ,РайоСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Rayo написа:Та така,днес научих една истина: карането без *инетка струва 100 кинта. Поука: колеги, за Бога, не карайте без *инетка, че ще ви олекне портфейлът със сто кинта като на мен (актът е толкова). ,РайоПо добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
Дедра Турбо Интеграле
Коментар
-
Pa4kata написа:....А не успя ли да дадеш 20лв. на полицайте да ги занесат те на КАТ ))) Че ти нямаш време сега да правиш такива неща
Коментар
-
geshabeli написа:Fiat 127 написа:Rayo написа:Та така,днес научих една истина: карането без *инетка струва 100 кинта. Поука: колеги, за Бога, не карайте без *инетка, че ще ви олекне портфейлът със сто кинта като на мен (актът е толкова). ,Райо
Коментар
-
Rayo написа:Та така,днес научих една истина: карането без *инетка струва 100 кинта. Поука: колеги, за Бога, не карайте без *инетка, че ще ви олекне портфейлът със сто кинта като на мен (актът е толкова). ,Райо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар