Здравеите колеги . Трудно измислих заглавието на темата , но ако имате по -добра идея, може да го променим. Значи болката ме е следната и моля колегите които са имали подобен проблем да , подадат някаква информация. Сутринта бързам за работа и в момента в който отидох до колата , изтръпнах предното стъкло беше спукано . Нямах време за ръсаждения и се придвижих до работата , и там след внимателен оглед установих , че е стреляно с въздушна пушка и мишената е била , ха познайте от първия път диода на алармата . , а така съм я направил че да несе задейства при удар и шум . И най- вече съм бесен защото според следите на съчмата е стреляно от нашия блок и може би и от същия вход т.е. по комшийски, и като се има в предвид че от 10 години колите си спирам винаги там , всички ги познават и най - вече никога не съм имал каквото и дае прерикание с АБСОЛЮТНО никой . Изкам да Ви попитам каква е процедурата за подмяна на стикерите за ГО , прегледа и винетката , нямам каско и разноските по смяната на стъклото ще сиги понеса аз . П.П между другото аз съм почти сигурен от кой апартамент е стреляно , а и вече ми подадоха малко информация , та много се замислям след като сме такава пропаднала нация , и на никой от властите нему пука , да взема да го вържа този за теглича на колата и колкото и съдистично да изглежда , даго поразкарам да види столицата . Знам после какво щеме последва , но маината му поне ще махна един изрод.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мишена за простаци
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мойто стъкло за браво излезе около 140 лева със синя лента и прехвърлянето на стикерите. Но ги следи внимателно за стикерите съсипали са ми винетката или поне половианта от сребърния печат го няма. Ако го хванеш го вържи за теглича....Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
-
За винетката е лесно ,защото когато си я купил в началото на годината са ти дали едно малко стикерче и сега ще ползваш него.На един познат сроко му бяха счупили предното стълко, но с бухалка, беше направо размазано, и то пак беше май някой от съседните блокове.Има много хора, които им дай само мизерии да правят.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
batabit написа:под малко стикерче разбираш това което ти остава след като отлепиш самата винетка нали ?Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Малкото стикерче в такива случаи важи само и единствено за да можеш да си вземеш нова винетка безплатно.Трябва да занесеш старата винетка с парчета от прозореца, малкото стикерче с бар-кода и не съм сигурен дали не искат и квитанцията, която си получил при купуване на винетката.Това в "Пътното" (Агенция Пътища).Стикери за застраховката ще ти дадат нови от застрахователната компания.Единствено стикерчето за преглед трябва да си прехвърлиш...
Коментар
-
Ако не ви се занимава с агенция пътища може и да си свалите сами стикерите. Аз го правя по следния начин - с бръснарско ножче и водичка смесена с шампоан (да стане мазничко), ако е много залепнала лепенката, нагрявам и малко със сешоар. Досега съм свалил и преместил 4-5 комплекта стикери и всичко е било наред, прегледа и гражданската се местят много лесно, при винетките е малко по-трудно защото лепилото е по-яко там.
Коментар
-
Кофти случка колега,аз имах подо6но преживяване, за щастие с щастлив край. Празнувахме Нова година (95-96 някъде) и по някое време решаваме да си тръгваме.Тогава карах едно Типо. Слизаме при колата и.... страничното стъкло счупено а вътре в купето една 6утилка. Понеже отвсякъде са 6локове само се огледахме къде има купон,видяхме горе-долу откъде е дошла 6утилката и се качихме горе. Стана мазало.След това си платиха и се приключи ра6отата. Та по някой път си тря6ват някой възпитателни средства.Аз лично не ти препоръчвам да го 6иеш де, стига с тия 6андитски години, ходи си в полицията и не се разправяй.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Не се учудвай.Не е задължително човек да има пререкание с съседите си,те от своя лична злоба или липса на принципи (И аз не знам как точно да го опиша) правят мизерии по колите.Например на мен,вече от две три седмици ми изливат няква течност на предния капак,вчера на стъклото.Съседите гледат с мили очички,а всъщност някой от тях ... Както и да е ...И да сигнализираш в полицията,няма да си мръднат пръстта,просто ще регистрират поредната хулиганска проява.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
гадно колега - наистина има гниди, които си правят кеф на чужд гръб!от чисто любопитство колко е разстоянието от колатати до мястото от където подозираш, че са стреляли?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:гадно колега - наистина има гниди, които си правят кеф на чужд гръб!от чисто любопитство колко е разстоянието от колатати до мястото от където подозираш, че са стреляли?FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Майната му на стъклото, ти да си жив и здрав.И все пак кажи на полицията какви съмнения имаш. Времената са такива, че в момента дават мило и драго да са в услуга на гражданите, така че ... използвай момента..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
naco68 написа:Около 50 м. колега , ако не бях бързал да поместя колата според следата която е останала по пластмасата можех да остановя точно мястото на изстрела , въпреки че и сега несъм далеч от истината.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Malone написа:Майната му на стъклото, ти да си жив и здрав.И все пак кажи на полицията какви съмнения имаш. Времената са такива, че в момента дават мило и драго да са в услуга на гражданите, така че ... използвай момента.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
jenshen73 написа:naco68 написа:Около 50 м. колега , ако не бях бързал да поместя колата според следата която е останала по пластмасата можех да остановя точно мястото на изстрела , въпреки че и сега несъм далеч от истината.Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар