Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На път е...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На път е...

Колеги, чудя се как да се похваля, затова ще го направя без заобиколки. За пореден път ще ставам баща. Имам син на 13 години от първия брак и син на 3 години. Така че, приемам пожелания за момиченце, макар да не се надявам много - в нашия род от пет поколения не сме имали дъщери.(Абе усещах аз, че съм се попретоварил напоследък щото ме боли гърба, ама... )
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Re: На път е...

gantcho написа:
    Колеги, чудя се как да се похваля, затова ще го направя без заобиколки. За пореден път ще ставам баща. Имам син на 13 години от първия брак и син на 3 години. Така че, приемам пожелания за момиченце, макар да не се надявам много - в нашия род от пет поколения не сме имали дъщери.(Абе усещах аз, че съм се попретоварил напоследък щото ме боли гърба, ама... )

Коментар

Искрени пожелания за сбъдване на очакването ти за момиченце.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Честито колега
        Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
        Jim Morrison

Коментар

Честито!!!Пожелавам ти да си първия от 5 поколения, доказал се като майстор в таз деликатна област.Ще помоля за емотиконче "Ганчо сменя памперс"
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Близнаци, колега, близнаци
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ехааа!!!Това са най-хубавите новини, които може колега да напише във форума И не само тук!Честито, Ганчо! Дай боже всекиму такава новина!

Коментар

Евала Всичките да са ти живи и здрави няма значение какво ще е да е живо и здраво и много да те радва
                Fiat fen

Коментар

M5kov написа:
                  Близнаци, колега, близнаци
                  Аве ееееей, то това си иска гледане
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Честито, стискам палци дано всичко да е наред.п.с Явно ще трябва да се отървеш от 166-цата с този малък багажник
                    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Браво, само така ! Момче или момиче - не е толкова важно. Важното е бременността да е безпроблемна и детето и майката след раждането да са живи и здрави. И ти го пожелавам от сърце! Знаеш как е, даването на живот си е едно тайнство.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

gantcho, ако пак е мъжко, догодина опитай отново и така докато излезе мома. Честито!

Коментар

Честито колега! Дай боже всеки му такава радост.
                          Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                          Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Честито колега и да почерпиш. :D
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Колега,пожелавам ти всичко да мине благополучно и да ти се роди едно хубаво и здраво детенце!
                              Уважавам тези,които ме уважават!
                              Clube do Marea!

Коментар

Working...
                              X