Колеги, ако някой скоро е карал психото, което трябва да се изкара, преди да почнеш шоф. курсове за кат. C, да сподели в както се изразява той, като програма. Колко време отнема и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Психо тест за кат. C
Collapse
X
-
Брат ми вчера е бил на психо в София.Изпита е общо около 4 часа,струва 18лв. а ако го вземеш таксата за получаване на талончето е 5лв.Започва с писмен тест,след това те качват на една комична машина за проверка на рефлексите.На другия ден излизат резултатите,ако си го изкарал веднага си взимаш талончето.Имай впредвид,че записването става един месец предварително (поне в София е така)!П.П. В Германия на психотеста му викат IdiotentestFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
http://listovkite.com/psycho_test.php Ето ти един далечен пример да видиш какво представлява. Все пак истинския предполагам че не е такъв , но поне може да си поупражняваш рефлексите. На мен малко не ми е удобен защото буквите са така направени че трябва да си преплета ръцете за да натискам както трябва копчетата на клавиатурата.
Коментар
-
Ако може малко извън темата - аз като се явявах, инструкторът ми каза - на въпроса дали обичам жена си, трябва да отговоря с "да", и след това на въпроса дали обичам котките, също трябва да кажа "да", независимо дали ги обичам, защото щом обичам жена си , значи и викам "коте", значи обичам и котките. В общия случай - не можеш да го вземеш ако наистина нещо не ти е както трябва...
Коментар
-
ogi28b написа:Ако може малко извън темата - аз като се явявах, инструкторът ми каза - на въпроса дали обичам жена си, трябва да отговоря с "да", и след това на въпроса дали обичам котките, също трябва да кажа "да", независимо дали ги обичам, защото щом обичам жена си , значи и викам "коте", значи обичам и котките. В общия случай - не можеш да го вземеш ако наистина нещо не ти е както трябва...Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Ако това помага , аз се явих на психо за Б категория и беше следното - първо ти дават серия от логически въпроси , следват психическите ( около 200 въпроса ) кои от кои по глупави ( при тях не трябва да показваш никакви признаци на нервност, от сорта например мисля че имаше "ще посегнеш ли на човек който обижда семейството ти пред теб" - не трябва да казваш да!!! , защото отговорите са само да и не ) и след това те пускат на машинката за рефлексите - там правиш 2 серии . Първата трявба за 1 минута да натискаш копчетата за светлинни и звукови сигнали , а сигналите са 60 колкото секундите в минутата . Оттам си прави сметка колко бързо трябва да натискаш копчеатата :D и накрая втора серия на машината - почват сигналите да се появяват бавно , докато накрая не можеш да им смогнеш ( за секунда светват или избрмчават по 2 ,3 сигнала) и това е . При мен резултата беше ясен след самия тест . Не казвам , че няма да вземеш теста , но ако отидеш да тренираш някъде вероятността е в пъти по голяма !!! Поздрави!Fiat Brava SX 1.6 16V 103 BHP
Коментар
-
blondi_74
Реклама
Collapse
Коментар