Има ли вариант да го направя с ОСБ примерно 9 мм. което покрия/боядисам/ с някаква специална боя против влага?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за навес на тераса.Проекта завършен.
Collapse
X
-
Humppa
Ако наковеш OSB трябва отгоре да покриеш с битумни керемиди или някаква подобна рулонна хидроизолация...
Коментар
-
Бих ти препоръчал MFP, това е аналог на OSB с разликата, че е влагоустойчиво, доста по-плътно и по-здраво е и е около 10лв. на кв. метър. според дебелината, това е за 10мм. Ако те интересува още ще ти дам телефони на представителите, иначе материала е немско производство и може да ти свърши работа.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Аз с конструкцията съм почти готов остава съпругата да запали шевната машина и да ушие покривалото.Взех плат на 4,80 лв. линейния метър ширина 162 см.Ако навеса ми излезе 30 лв. на това му казвам евтиния.Доста шиене ще падне защото трябват подгъви и връзки за връзване както и подплътяване по ъглите.На дневен ред е конеца за шиене защото ако обикновен слънцето ще го съсипе за една седмица не става и дебел защото машината няма да може да работи с него.След завършване на проекта ще има снимки.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
anto 1752 написа:виж за конец при леля Мара, дето шие брезентите. :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар