z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за навес на тераса.Проекта завършен.
Collapse
X
-
anto 1752 написа:слагай ламарината и не го мисли много. ама я нитовай по на често, че вятъра много пбича да я отпаря.иначе супер си го измислил.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
strajaro написа:интерсно ми е как ще я захванеш отгореFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
strajaro написа:Tornado написа:strajaro написа:интерсно ми е как ще я захванеш отгореFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Работата отива на винил с реклама на марката автомобил който управлявам и както и мотоциклета ,а може и ламарина според зависи.Аутоиталия не искат ли да плащат на месец да виси рекламата им на терасата ми?А може и представителството на КТМ също.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Винил с подобни размери и пълноцветен печат няма да е по-малко от 100 лв. Поръчвал съм досега 2 такива, единия беше 2 х 0,5 м - 80 лв (през 2006) , а другия 2 х 1 = 100 лв (2 години по-късно, през 200. Може и да са паднали цените, скоро не съм се занимавал.Тез 8 лв на квадрат ми се струват доста нереални...
Коментар
-
Humppa
-
Humppa написа:Аз съм за Ондулин или подобни платна...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар