Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за навес на тераса.Проекта завършен.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за навес на тераса.Проекта завършен.

Посъветвайте ме с какво да покрия рамката за да довърша проекта си.Целта е да пази от слънчевите лъчи и дъжд.Иска ми се да е с гумиран бризент едната рамка в оранжев цвят с надпис KTM RACING ,а другата в бяло и надпис FIAT ама това удоволствие не знам дали няма да ми струва доста.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

акрилен или PVC плат, за предпочитане на известен производител, ако ти се дават повече париуспех
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Поръчай си винил с печат по твой избор в някоя печатница. Около 8 лв. е квадрата.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
        Поръчай си винил с печат по твой избор в някоя печатница. Около 8 лв. е квадрата.
        Добра насока ами закрепването към рамката която е винкел?

Коментар

С поликарбонатни плоскости , леки са има различни цветове, огъват се и са лесни за монтаж.
          HONDA I-VTEC

Коментар

Tornado написа:
            M5kov написа:
            Добра насока ами закрепването към рамката която е винкел?
            ми може да пробваш,има метални копчета които се заключват,или или нитовете с отвор(мисля че ги правеха преди на пазара ключарското ателие,или някой обущар)и ластично въже,да стегнеш към рамката
            Honda CBR 900 RR
            Suzuki GSF 400 Bandit
            1.9 TD 100

Коментар

Todor_Gagovski написа:
              С поликарбонатни плоскости , леки са има различни цветове, огъват се и са лесни за монтаж.
              Слъцезащитата им нещо ми се струва недобра.

Коментар

Защо не взе направо един сенник от баумакс 260лв. три метра широк и се разпъва два метра напред, аз това обмислям ама брезента им е малко тънък ако изобщо може да се нарече брезент

Коментар

VIN написа:
                  Защо не взе направо един сенник от баумакс 260лв. три метра широк и се разпъва два метра напред, аз това обмислям ама брезента им е малко тънък ако изобщо може да се нарече брезент
                  За 260 лв. Мареата,Бравото и Мотора ще получат ново масло и филтри.Не е целта да се пръскат луди средства.

Коментар

Вълнообразни битумни плоскости където слагат на покривите, хващаш ги за 10мин. със самонарезни витла, за номента не ми идват други идеи

Коментар

Варианта с вълнообразна ламарина ми се струва най-удачен защото ще го монтирам с нитачката набързо.

Коментар

слагай ламарината и не го мисли много. ама я нитовай по на често, че вятъра много пбича да я отпаря.иначе супер си го измислил.
                        Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
                        Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

Todor_Gagovski написа:
                          Ама да знаеш, че на град не издържат много.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Ламарината дрънчи като вали дъжд, аз на село нали правих навес миналата година какви ли не варианти мислих....

Коментар

Ламарината ще ти дрънчи яко при дъжд.Винил, подгъваш краищата и слагаш едни метални кръгчета като на ТИРовете. Опъваш го на кукички и си готов.
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                              X