Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко заблудени имало..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко заблудени имало..

Ровейки "натам-насам" попаднах на това : http://forum.all.bg/showthreaded.php.../1#Post1192076

Смешници! Нищо конкретно не казват, само някви лафчета вадят...Е с такива хора можеш ли да се разбереш?
    FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

КУХИ ЛЕЙКИ,к’во да говорим.Особено ми беше интересен онзи смешник, дето на студено колата"палела като чакмак" а като загреела нямала палене.Ми сигурно е от електрониката на GM и BOSH в тази кола, великото немско качество.Или както казваше един мой приятел от един наш известен сервиз.Всичките проблеми в електрониката на една кола идват от BOSCH и GM.Все едно чета статии на тандема ХРАНОВ-ДИМИТРОВ от пършивото вестниче автопазар.За великото немско качество труд може да се напише.. особено за съединителите им ментета "Борг&Бек"!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Ма сериозно ли?! Я дайте малко инфо като по-запознати, че така съм се надъхала едно Bravo да си купя, а тез ще ме откажат.

Коментар

последните няколко поста ги закопават ,но едва ли ще ги убедят

Коментар

Mindzu написа:
            Ма сериозно ли?! Я дайте малко инфо като по-запознати, че така съм се надъхала едно Bravo да си купя, а тез ще ме откажат.
            Ми отказвай се Mindzu..лично моят "съвет" е голФче тройка за 5500-6000лв /93,94 година срещу някакво си Браво 97-98г.Ако прочетеш постовете в линка по-горе ще си направиш изводите.Особено в часта за двигателите.Пък и ще си по-така... тези италиански бангии не са престижни....Ей ама как го казах.."не са престижни".Така ми казваше един кьопек с Опел и 5 месеца не излезе от сервиза.Всичко е майтап.. тук сме да си чешем езиците... и всичко е много относително.Колата е да се кара,обувките да се ходи с тях, писалката да се пише,храната да се яде и т.н.Зависи за какво ти трябва колата и колко пари имаш.Ако имах много пари бих си взел Тойта или Крома.Ама нямам толкоз и карам Пунто.ПП.. може би съм малко отнесен в писането, но днес бях на Горублане.Трябваше да "скрия" от себе си 2-3 часа.Потресен съм, какво се предлага и на какви цени.Тъй като търсех джанти и тасове поглеждах и в "задните им дворове".. масово опаковки от масла "Приста",М-10D,"Верила"!Баси случката.Една от най разпостранените коли, наред с голф тройка, беше ФИАТ..Браво/Брава."За бога братя не купувайте от там"!!!
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

muf_bi4 написа:
              последните няколко поста ги закопават ,но едва ли ще ги убедят
              постарахме се

Коментар

Току що го нахраних и аз... Анонимен 17/04/2006 00:43 Анонимен 17/04/2006 00:57
                1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

А трябва ми за градско да си джиткам, да има нещо за каране. Я до село, я на някой събор Пък и за по-малко пари (3000-4000лв.) все пак сме нови в занаята, няма от самото начало да се гръмвам с нещо скъпо.

Коментар

Working...
                  X