Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свръзване на трифазен електромер на монофазна инсталация?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Даже сега ходих да го ровя и го намерих ,обаче му е счупено стъклото ,но до последно работеше.Ако искаш ще го взема утре с мен и ако имам път към теб ще ти го дам да видиш дали ще ти върши работа.
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Намират ми се 2 бр. монофазни електромера, демонтирани от енергото преди 2-3 год. поради масова подмяна. Единия е еднотарифен, а другия двутарифен. Ако мислиш, че ще ти свършат работа, считай че единия е твой. Мога да ти го пратя с куриер или да ти го докарам тия дни ако идвам към София. За точност не гарантирам, но няма да влезеш много вътре, а може и да си на далавера

Коментар

kik73bg написа:
        Даже сега ходих да го ровя и го намерих ,обаче му е счупено стъклото ,но до последно работеше.Ако искаш ще го взема утре с мен и ако имам път към теб ще ти го дам да видиш дали ще ти върши работа.
        6лагодаря, ако минаваш в неделя на срещата може там. Аз за момента не ходя в сервиза,че си правя ремонт на апартамента (6елите 6рези)zaio: 6лагодаря за предложението, засега ще взема от Калин, ако има все пак нещо, ще ти пиша.п.с. пък ще се черпиме, то е ясно.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
        X