Колеги, "ухапа ме коня" и предвид предстоящото световно първенство искам да си купя такова преносимо ТВ. Ще го ползвам и за кола и в офиса ( заради неудобните мачове в 14.30 :D ). Ще го ползвам и занапред...Спрях се на едно китайче: Марка Elbee - LCD - TFT дисплей - 16:9 с избор за 16:9 или 4:3 съотношение на екрана, автонастройка на екрана, извод за външна антена, захранване АС 100-240V/50Hz - AC адаптор * DC 12V/900mA -адаптор за авто-запалка *, захранващ блок за батерии, захранващ кабел за автозапалка. Екрана е 8". Питането ми е има ли някой наблюдения върху подобни телевизорчета и заслужава ли си купуването му. Забравих да кажа, че гореописаното ТВ е на цена 129 лв. Трябва ми, като алтернатива, когато съм служебно ангажиран или в командировка, а сега точно за световното ми се очертаха повече пътуване и служебни ангажименти, които не бях предвидил... Моля за съвет и споделяне на преки наблюдения от подобни ТВ. Не държа на марка. Харесва ми цената на това китайче.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам съвет относно TV за кола LCD - 8"
Collapse
X
-
По мое мнение е до късмет на какво ще попаднеш. Затова ти препоръчвам да го вземеш от някоя от по-големите веригите за техника, тъй като ще има гаранция. Конкретно Elbee не ми говори нищо. По едно време се движех много с таксита, които са едни от главните ползватели на такива устройства. Масово бяха с Елит/Нео, като имаше шофьори, които казваха че това им е втори или трети сменен гаранционно, други пък казваха, че втора-трета година почти не са ги спирали. Взимай това, което ти попадне като дизайн/цена и гледай да има гаранция, другото е късмет.То и при двд-плеърите е същото. Има серии от по 30-40лв, които са "безсмъртни", а пък други се скапват на втория месец.
-
Това телевизорче е с гаранция 24 месеца. Продават ги в магазин Плюс. Хубавото е, че докато е гаранционно мога да го върна директно в магазина. Поне така ми казаха там. Дано да е така. Иначе гледах и други ТВ. Само, че са 7" включително и тези в Метро. Все пак 1" си е 1" за тези "въшчици". :D Притеснява ме само миниатюрното дисплейче и дали поне малко ще ме впечатли, като качество на картина.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Да, това е добра идея от такъв магазин. Виж и в Кауфланд може да има. И там е на такъв принцип гаранцията. Всъщност даже може би е и по-добре, тъй като няма да те върят сервизи. Ако нямат друг ти връщат парите и си купуваш нов от друго място Но за качеството на картината не очаквай чудеса, още по-малко в движение. Дори в града да си, доста пращи, има "снеговалеж", а бе като едно време
Коментар
-
Според мен от подобно телевизорче има смисъл само, ако е с цифров тунер! Не съм попадал на такова по магазините, но има логика нейде да се продава и да е доста по-скъпо разбира се. Иначе с аналогов приемник и смотан сигнал да гледаш мач на малък екран... ще е по-лесно да направиш ядрен синтез! :DВсъщност не обърнах внимание, че си в Бургас и там едва ли имате цифрово излъчване...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Качеството на картината има моменти в които е просто перфектно. Но в по-голяма част от времето е със снежинки и на моменти е дразнещо. Но като цяло ние с Ирка сме доволни.Един съвет от мен: Гледай да може да връзваш към него и МПГ4 плеар.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар