Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам съвет относно TV за кола LCD - 8"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам съвет относно TV за кола LCD - 8"

Колеги, "ухапа ме коня" и предвид предстоящото световно първенство искам да си купя такова преносимо ТВ. Ще го ползвам и за кола и в офиса ( заради неудобните мачове в 14.30 :D ). Ще го ползвам и занапред...Спрях се на едно китайче: Марка Elbee - LCD - TFT дисплей - 16:9 с избор за 16:9 или 4:3 съотношение на екрана, автонастройка на екрана, извод за външна антена, захранване АС 100-240V/50Hz - AC адаптор * DC 12V/900mA -адаптор за авто-запалка *, захранващ блок за батерии, захранващ кабел за автозапалка. Екрана е 8". Питането ми е има ли някой наблюдения върху подобни телевизорчета и заслужава ли си купуването му. Забравих да кажа, че гореописаното ТВ е на цена 129 лв. Трябва ми, като алтернатива, когато съм служебно ангажиран или в командировка, а сега точно за световното ми се очертаха повече пътуване и служебни ангажименти, които не бях предвидил... Моля за съвет и споделяне на преки наблюдения от подобни ТВ. Не държа на марка. Харесва ми цената на това китайче.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

По мое мнение е до късмет на какво ще попаднеш. Затова ти препоръчвам да го вземеш от някоя от по-големите веригите за техника, тъй като ще има гаранция. Конкретно Elbee не ми говори нищо. По едно време се движех много с таксита, които са едни от главните ползватели на такива устройства. Масово бяха с Елит/Нео, като имаше шофьори, които казваха че това им е втори или трети сменен гаранционно, други пък казваха, че втора-трета година почти не са ги спирали. Взимай това, което ти попадне като дизайн/цена и гледай да има гаранция, другото е късмет.То и при двд-плеърите е същото. Има серии от по 30-40лв, които са "безсмъртни", а пък други се скапват на втория месец.

Коментар

В последния каталог на Метро май имаше някакво телевизорче за 80-90лв. По-добре си го вземи от по-сериозен магазин за да си сигурен, че гаранцията ще ти важи.ПП: Някой знае ли дали ще дават мачовете по БНТ САТ.
      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Това телевизорче е с гаранция 24 месеца. Продават ги в магазин Плюс. Хубавото е, че докато е гаранционно мога да го върна директно в магазина. Поне така ми казаха там. Дано да е така. Иначе гледах и други ТВ. Само, че са 7" включително и тези в Метро. Все пак 1" си е 1" за тези "въшчици". :D Притеснява ме само миниатюрното дисплейче и дали поне малко ще ме впечатли, като качество на картина.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Да, това е добра идея от такъв магазин. Виж и в Кауфланд може да има. И там е на такъв принцип гаранцията. Всъщност даже може би е и по-добре, тъй като няма да те върят сервизи. Ако нямат друг ти връщат парите и си купуваш нов от друго място Но за качеството на картината не очаквай чудеса, още по-малко в движение. Дори в града да си, доста пращи, има "снеговалеж", а бе като едно време

Коментар

Според мен от подобно телевизорче има смисъл само, ако е с цифров тунер! Не съм попадал на такова по магазините, но има логика нейде да се продава и да е доста по-скъпо разбира се. Иначе с аналогов приемник и смотан сигнал да гледаш мач на малък екран... ще е по-лесно да направиш ядрен синтез! :DВсъщност не обърнах внимание, че си в Бургас и там едва ли имате цифрово излъчване...
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Качеството на картината има моменти в които е просто перфектно. Но в по-голяма част от времето е със снежинки и на моменти е дразнещо. Но като цяло ние с Ирка сме доволни.Един съвет от мен: Гледай да може да връзваш към него и МПГ4 плеар.
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
              X