Тази тема я видях в един друг форум и ми се стори интересна, а и не можах да намеря подобна в търсачката. Аз лично карах на Рено 21, доста голям баракудник, но поне минах на по-тънка цена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой каква учебна кола е карал и кога ? Впечатления .
Collapse
X
-
Кой каква учебна кола е карал и кога ? Впечатления .
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZoЕтикети: –
-
Учих се на Лада 1200,а изпита го карах на Шкода 120.Преди това юрках на бащата Москвича :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Opel Vectra B 1996 година,1.6 с газ.Като за двигателя си,вървеше чудесно. П.П Преди курсовете съм се учил на лада 1500,полско фиатче,дачиа 1310 и типото,което сега карам.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
аз понеже изпокарах с предишният си инструктор и смених школата. Та на въпроса Първо се учих на лада 1500s с ремък към държавната школа.И после се прехвър;их към една частна и там изпита го държах на фосваген венто.Доста красива кола.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Учих се на една странна Лада 1500 SL през далечната 1989. Странна, щото имаше 2 резервоара Единия за учебната кола, другия - за кооп-таксито на инструктора С-категория карах на ГАЗ 53А през 1992. С Газката беше голям кеф, понеже ходих на кормуване с колата, и като се кача после обратно от камиона на колата, Жигулката ми се струваше като детска играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар