ГОлф 3 !!!!!!! ::D:D:D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой каква учебна кола е карал и кога ? Впечатления .
Collapse
X
-
Re: Кой каква учебна кола е карал и кога ? Впечатления .
fiatmaniak написа:sachma написа:fiatmaniak написа:Тази тема я видях в един друг форум и ми се стори интересна, а и не можах да намеря подобна в търсачката. Аз лично карах на Рено 21, доста голям баракудник, но поне минах на по-тънка цена.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Опел Вектра - пълна кошница, беше на газ и имаше някакъв проблем ... ( ама как да няма като инструкторът ми ходеше на полето с нея )изобщо не знам къв двигател - аз тогава марките едва разпознавах ... Да ви кажа честно - мен лично не ме направи шофьор инструкторът или 20 и няколкото часа на курса. Всичко ми е като в някаква мъгла. Той знаеше, че съм карала и преди и не си даваше мн зор да ме учи. После като взех ПунтиЧко се поосиферих и взех да си джиткам спокойно.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
През 1992г - Лада 2105, ама карах редовно полския ФИАТ на инструктура, Москвето на бащами (осмак...- работното магаре), и имахме едно Митсубиши Галант 2,0 турбо бензин дето само гледах да седна в него и глей ко стаа... Нищо че нямах книжка - то тогава нямаше никакъв контрол... После карах повече от година без книжка докато навърша 18 ( изпита си го взех 2 дни преди да навърша 17 - едвам ме допуснаха).Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Жигула с доста твърд съединител. Малко ме стресираше тази кола, всеки път се страхувах да не изгасне като потеглям. Добре, че се счупи малко преди края на курса и минах на един москвич 412: много тромава машина, но подходяща за начинаещи. Освен това редовно се упражнявах със семейната шкода 100S, но само на полигона. А годината беше 1989 г., ако не греша.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
batabit написа:ГОлф 3 !!!!!!! ::D:D:D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар