Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой каква учебна кола е карал и кога ? Впечатления .

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ГОлф 3 !!!!!!! ::D:D:D
    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
    Jim Morrison

Коментар

Голф единичка, дизел - голям звяр ... карахме курса с dikanio през ’99та ако се не лъжа, едно жежко лято - през ден ни юркаше инструктора до местната търговия на едро да си купува разни неща ... на изпита пак с въпросния голф - абе тръпка си беше ...

Коментар

Лада 2104 -комби. Тогава беше новичка....някъде преди 17-18 години :D

Коментар

ГАЗ 53А -1996г. Полигонът беше предизвикателство
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Audi A4 1.9 TDI преди 1.5г вече ...

Коментар

Re: Кой каква учебна кола е карал и кога ? Впечатления .

fiatmaniak написа:
              sachma написа:
              fiatmaniak написа:
              Тази тема я видях в един друг форум и ми се стори интересна, а и не можах да намеря подобна в търсачката. Аз лично карах на Рено 21, доста голям баракудник, но поне минах на по-тънка цена.
              БМВ тройка 93 година май беше. П.С.: Това на аватара ти Флойд Мейуедър ли е?
              Да той е ,последно време супер много ме радва ,а и е доста добър.Така като гледам май съм карал на бая голяма трошка.
              Ха-ха, то и БМВ-то не беше цвете...А и аз мисля, че Мейуедър е много добър, в последно време в по-ниските категории е по-интересно, отколкото при най-тежките. Интересно ще ми е да гледам Мейуедър срещу Мани Пакиао, ама Флойд нещо бяга по тъча, срамота да приеме да се бие с 38-годишния Шейн Мозли, вместо с Мани-то... А знаеш ли, че Мейуедър няма загуба при професионалистите, но при аматьорите последната му е от Серафим Тодоров, на олимпиадата в Атланта?
              N.Y. State of Mind

Коментар

99-та, на чистак ново Daewoo Tico. Въпреки че беше ново, при влажно време едвам се караше, защото вентилацията я нямаше никаква, а и нямаше подгрев на задното стъкло. Иначе се караше с лекота.
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Първата половина на пежо 307 , после имаше малко прекъсване и инструктора беше взел чисто новичко пежо 308 още с найлонцетата беше , голям кеф И двете бяха дизелчета , след това беше доста мъка докато свикна на бензин ( особено по баирите на някой светофар )

Коментар

Опел Вектра - пълна кошница, беше на газ и имаше някакъв проблем ... ( ама как да няма като инструкторът ми ходеше на полето с нея )изобщо не знам къв двигател - аз тогава марките едва разпознавах ... Да ви кажа честно - мен лично не ме направи шофьор инструкторът или 20 и няколкото часа на курса. Всичко ми е като в някаква мъгла. Той знаеше, че съм карала и преди и не си даваше мн зор да ме учи. После като взех ПунтиЧко се поосиферих и взех да си джиткам спокойно.
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

2007 audi 80 беше старичко 89 г. много калпав сандъкнамразих гоиначе 1.8 се води ама спънато... на газмизерна щайга
                      КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

През 1992г - Лада 2105, ама карах редовно полския ФИАТ на инструктура, Москвето на бащами (осмак...- работното магаре), и имахме едно Митсубиши Галант 2,0 турбо бензин дето само гледах да седна в него и глей ко стаа... Нищо че нямах книжка - то тогава нямаше никакъв контрол... После карах повече от година без книжка докато навърша 18 ( изпита си го взех 2 дни преди да навърша 17 - едвам ме допуснаха).
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

:D Фиат Ритмо ама се счупи за изпита и на него бях с Жигула :P

Коментар

Жигула с доста твърд съединител. Малко ме стресираше тази кола, всеки път се страхувах да не изгасне като потеглям. Добре, че се счупи малко преди края на курса и минах на един москвич 412: много тромава машина, но подходяща за начинаещи. Освен това редовно се упражнявах със семейната шкода 100S, но само на полигона. А годината беше 1989 г., ако не греша.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ЗИЛ 131 Впечатления... големи
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

batabit написа:
                                ГОлф 3 !!!!!!! ::D:D:D
                                И аз! За учене става, ама за лична кола не бих го предпочел!
                                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
                                X