Здравейте колеги, тъй като вчера бях рожденник и в нас беше лудница стана инцидентче. Залях клавиатурата на лаптопа солидно с бира. Веднага го изключих от захранване и махнах батерията дори разкачих капаците и го оставих да съхне. На сутринта го пробвах но нито приема нито предава изобщо не се включва. Лаптопа е Dell Studio 1735 Звъннах в оторизирания сервиз на Dell и ги попитах информативно и ми казаха, че дъното най-вероятно е заминало и ново дъно е 300$. Опасявам се, че ако го оставя там дори да е нещо, което може да се ремонтира, ще кажат направо ново дъно... а точно в момента съм фалирал и нямам никакви $$$. Та ако знаете читав сервиз където могат да ми го оправят споделете. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Залях си лаптопа с бира :( Препоръчайте читав сервиз
Collapse
X
-
http://hardwarebg.com/hardwarebg-com/aboutus/Тези пичове са много точни и определено си разбират от работата! Ще ти кажат точно какво трябва да му се смени и дали е изгоряло цялото дъно или само някой елементи! Успех!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:http://hardwarebg.com/hardwarebg-com/aboutus/Тези пичове са много точни и определено си разбират от работата! Ще ти кажат точно какво трябва да му се смени и дали е изгоряло цялото дъно или само някой елементи! Успех!Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
ele написа:Аз бих препоръчала Стемо от личен опит, макар че едва ли работят същите хора. Но... въпросът е дали ще ти е по-евтино в друг сервиз, а не оторизирания и дали си заслужават 300$ - а това зависи от лаптопа.УспехSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:ele написа:Аз бих препоръчала Стемо от личен опит, макар че едва ли работят същите хора. Но... въпросът е дали ще ти е по-евтино в друг сервиз, а не оторизирания и дали си заслужават 300$ - а това зависи от лаптопа.УспехВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
В СТЕМО само за диагностика (без която не може по принцип) ще трябва да "кихне" 48 еуро. А от там насетне - може да се надява, че най-евтиното ще е клавиатурата, което ще смени и ще се оправи. Но като ги знам тези DELL Studio колко са фалшиви от вътре - дънцето със сигурност е заминало за вечните ловни полета ...Аз имам оставен за сервиз един измислен BENQ, който по подобен начин е залят с бира, изключен "веднага" и обърнат да съхне - диагностиката е: изгоряло дъно - бирата е окъсила регулаторите на напрежение и вместо 12/5/3.3 по цялото дъно са шетали 19V. След дънцето имаме опукала DVD записвачка, инвертор на матрицата и за капак WiFi адаптер... Стойността на ремонта е равна на читав лаптоп втора употреба - за конкретния - над 480лв.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:В СТЕМО само за диагностика (без която не може по принцип) ще трябва да "кихне" 48 еуро. А от там насетне - може да се надява, че най-евтиното ще е клавиатурата, което ще смени и ще се оправи. Но като ги знам тези DELL Studio колко са фалшиви от вътре - дънцето със сигурност е заминало за вечните ловни полета ...Аз имам оставен за сервиз един измислен BENQ, който по подобен начин е залят с бира, изключен "веднага" и обърнат да съхне - диагностиката е: изгоряло дъно - бирата е окъсила регулаторите на напрежение и вместо 12/5/3.3 по цялото дъно са шетали 19V. След дънцето имаме опукала DVD записвачка, инвертор на матрицата и за капак WiFi адаптер... Стойността на ремонта е равна на читав лаптоп втора употреба - за конкретния - над 480лв.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
jenshen73 написа:Аз имам оставен за сервиз един измислен BENQ, който по подобен начин .....Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Хаххахах случката с котката е бруталнаа... Явно много го е мразела!! Сигурно сте обръщали повече внимание на лаптопа отколкото на нея!! Всичко зависи от конкретния модел! Как е проектиран и от какви материали са използвани![/quote]||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар