@Skip_01: В спора се ражда истината - обикновено при проблеми като на колегата нориага, са умрели повече елементи, отколкото могат да се намерят на Българския пазар за подмяна. Давам ти елементарен пример: имам изгорял по USB мост (чипсет) смяната струва 50лв. за техника с инфрачервената станция, но самият чипсет мога или да го сваля от друго дъно (с друг проблем) или ... да си поръчам МИНИМУМЪТ от 1000 за скромната сума от около $27000... Разбира се, че ще оферирам или нов лаптоп или ново дъно на клиента..., защо да си играя да го мия, суша и чека, като знам, че всички други варианти са по-изгодни за конкретния клиент?И нямам НИЩО лично против теб!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Залях си лаптопа с бира :( Препоръчайте читав сервиз
Collapse
X
-
jenshen73 написа:@Skip_01: Давам ти елементарен пример: имам изгорял по USB мост (чипсет) смяната струва 50лв. за техника с инфрачервената станция, но самият чипсет ........И нямам НИЩО лично против теб!!Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Skip, да ти пратя ли платката да я видиш, че няма как да я снимам за да се увериш! Чак изпаднали елементи има, а пистите от областа на спойките до няколко милиметра са проядени а по-навътре и позеленели. Не че не може да се оправи, но струва ли си. И къде е гранцията че ще работи извесно време и няма да дефектира наново.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Orcinus
jenshen73 написа:В СТЕМО само за диагностика (без която не може по принцип) ще трябва да "кихне" 48 еуро..
Коментар
-
Humppa
Само да вметна, че в Мултирама ("Ние разбираме от компютри") също поправят такива джунджурии, цената за диагностика на лаптоп - 48 лв. Друг е въпросът, колко доверие може да се има на тях. Аз за това още се чудя какво да правя със стария лаптоп, защото нямам излишни 100 лв...
Коментар
-
Skip_01 написа:Сори ако си се засегнал от малко острия тон, ама първо прати колегата с лаптоп DELL в СТЕМО, а после имаше изречение в отговор на мой пост ... нещо за "сервизните специалисти, които не са особено наясно ... " ... та осъзнавам че малко се впрегнах ... :D Опс .. бях писал че с темата приключвам, ама не бях допил бирата ... Оцапахме темата на колегата...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
След като вземеш лаптопа чакаме да споделиш резултата и какво са ти казали от фирмата ...Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Orcinus
-
Днес си взех вече работещият лаптоп Момчето което ми даде лаптопа не се беше занимавало с него а и аз бързах, така че незнам със точност какъв е бил проблема. Ремонта ми струваше 150лв. Довечера ще го тествам по-обстойно, засега видях само че пали и си върви нормалноFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар