Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Залях си лаптопа с бира :( Препоръчайте читав сервиз

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Залях си лаптопа с бира :( Препоръчайте читав сервиз

Здравейте колеги, тъй като вчера бях рожденник и в нас беше лудница стана инцидентче. Залях клавиатурата на лаптопа солидно с бира. Веднага го изключих от захранване и махнах батерията дори разкачих капаците и го оставих да съхне. На сутринта го пробвах но нито приема нито предава изобщо не се включва. Лаптопа е Dell Studio 1735 Звъннах в оторизирания сервиз на Dell и ги попитах информативно и ми казаха, че дъното най-вероятно е заминало и ново дъно е 300$. Опасявам се, че ако го оставя там дори да е нещо, което може да се ремонтира, ще кажат направо ново дъно... а точно в момента съм фалирал и нямам никакви $$$. Та ако знаете читав сервиз където могат да ми го оправят споделете. Благодаря предварително
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Аз бих препоръчала Стемо от личен опит, макар че едва ли работят същите хора. Но... въпросът е дали ще ти е по-евтино в друг сервиз, а не оторизирания и дали си заслужават 300$ - а това зависи от лаптопа.Успех
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Алкохолът не прощава! Дори на компютрите!Дано да се оправиш тънко, колега... моят е "пил" кафе, но за щастие без последици...

Коментар

http://hardwarebg.com/hardwarebg-com/aboutus/Тези пичове са много точни и определено си разбират от работата! Ще ти кажат точно какво трябва да му се смени и дали е изгоряло цялото дъно или само някой елементи! Успех!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

xctr написа:
          http://hardwarebg.com/hardwarebg-com/aboutus/Тези пичове са много точни и определено си разбират от работата! Ще ти кажат точно какво трябва да му се смени и дали е изгоряло цялото дъно или само някой елементи! Успех!
          Благодаря, свързах се с момчетата, казаха да го занеса дано се размина по тънко

Коментар

В случая, колкото по-бързо го занесеш, толкова по-добре.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А за мезе какво му бутна? :D :D
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

аз моя съм го заливал нищо му няма падна ми огънчето от цигара и ми разтопи клавиша" Q" ама си работи явно ти ще си по големия кърък
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

ele написа:
                  Аз бих препоръчала Стемо от личен опит, макар че едва ли работят същите хора. Но... въпросът е дали ще ти е по-евтино в друг сервиз, а не оторизирания и дали си заслужават 300$ - а това зависи от лаптопа.Успех
                  Елена, СТЕМО от кога са оторизиран сервиз на DELL???
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                    ele написа:
                    Елена, СТЕМО от кога са оторизиран сервиз на DELL???
                    че от къде да знам, да не им следя фирмената политика, но че са е факт, а и noriaga не е казал, че иска точно оторизиран сервиз.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

В СТЕМО само за диагностика (без която не може по принцип) ще трябва да "кихне" 48 еуро. А от там насетне - може да се надява, че най-евтиното ще е клавиатурата, което ще смени и ще се оправи. Но като ги знам тези DELL Studio колко са фалшиви от вътре - дънцето със сигурност е заминало за вечните ловни полета ...Аз имам оставен за сервиз един измислен BENQ, който по подобен начин е залят с бира, изключен "веднага" и обърнат да съхне - диагностиката е: изгоряло дъно - бирата е окъсила регулаторите на напрежение и вместо 12/5/3.3 по цялото дъно са шетали 19V. След дънцето имаме опукала DVD записвачка, инвертор на матрицата и за капак WiFi адаптер... Стойността на ремонта е равна на читав лаптоп втора употреба - за конкретния - над 480лв.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                        В СТЕМО само за диагностика (без която не може по принцип) ще трябва да "кихне" 48 еуро. А от там насетне - може да се надява, че най-евтиното ще е клавиатурата, което ще смени и ще се оправи. Но като ги знам тези DELL Studio колко са фалшиви от вътре - дънцето със сигурност е заминало за вечните ловни полета ...Аз имам оставен за сервиз един измислен BENQ, който по подобен начин е залят с бира, изключен "веднага" и обърнат да съхне - диагностиката е: изгоряло дъно - бирата е окъсила регулаторите на напрежение и вместо 12/5/3.3 по цялото дъно са шетали 19V. След дънцето имаме опукала DVD записвачка, инвертор на матрицата и за капак WiFi адаптер... Стойността на ремонта е равна на читав лаптоп втора употреба - за конкретния - над 480лв.
                        Е ако и при мен са подобни щетите много лошо. Тъкмо си пообзаведох апартамента и паричките свършиха тотално. Само това ми липсваше

Коментар

jenshen73 написа:
                          Аз имам оставен за сервиз един измислен BENQ, който по подобен начин .....
                          В момента пиша от един такъв измислен BENQ, който по подобен начин 6еше залят с 6ира (около 250мл директно в клавиатурата) и оцеля.Тук може 6и е редно да напиша, че в първия момент лаптопа го о6ърнахме нао6ратно, вместо да му изключвамезахранване и да махаме 6атерията. Това може 6и го спаси. В момента единствено една 6уква не ра6оти.Та измислените лаптопи водят в моята класация пред два "маркови" Тоши6а - единия му се изпика котка и естественоне прора6оти никога повече, другия падна от 90-100см и му се счупи дънната платка. За сравнение моя падна от 80сми единствено на пантата лееееко се счупи една пластмаса дето с лупа тря6ва да я гледам. Та следващия път пак ще си взема измислен лаптоп.п.с. BENQ Joy6ook R55EG e
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Хаххахах случката с котката е бруталнаа... Явно много го е мразела!! Сигурно сте обръщали повече внимание на лаптопа отколкото на нея!! Всичко зависи от конкретния модел! Как е проектиран и от какви материали са използвани![/quote]
                            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Единственото по-гадно нещо от котешката пи*ня е Coca-Cola Хем има киселина в нея, хем лепне Бирата, обикновено е най-безобидния вариант.
                              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                              X