Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Багажник-кутия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Багажник-кутия

Оказва се, че ще ми трябва кутия-багажник (май им казват автобокс) за колата. От тия кутии, които се монтират на покрива. Една бърза справка в няколко сайта ме учуди колко скъпи са тези неща. 300 литрова кутия струва около 300 лв, а напречните стойки-200 лв. Това ми се струва страшно много пари за това нещо. Има ли хора, които са си купували скоро такива неща за по-приемлива цена. Например 300 лв целият комплект... Но дали това няма да е за сметка на качеството, не е ясно.

Попитай колегата Tornado Той преди време си купи и може да ти даде съвет

Коментар

coolboby написа:
      Попитай колегата Tornado Той преди време си купи и може да ти даде съвет
      както и fihi може да ти даде информация, той има такъв багажник ! Услех
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

аз си купих от бургаския Карфур кутия 320 литра за 129 леватова беше лятотоне знам дали в тукашния имаиначе цена под 300 наистина нямагредите са 100-на лева - не е задължително да е описана твоята кола на опаковката, винаги стават и на други коли
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

В Практикер съм виждал и греди и кутии, мисля в Метро също.Иначе в този сегмент марката е THULE, но цените са космически

Коментар

Sev написа:
            аз си купих от бургаския Карфур кутия 320 литра за 129 леватова беше лятотоне знам дали в тукашния имаиначе цена под 300 наистина нямагредите са 100-на лева - не е задължително да е описана твоята кола на опаковката, винаги стават и на други коли
            Винаги се притеснявам, че такива евтини неща може да донесят само проблеми. Ти ползваш ли редовно тази кутия? Как ти се струва в употреба? Каква марка е? Ще следя по големите вериги какво се предлага, но притеснението ми е да не взема някой евтинджос и да се разпадне на магистралата...А за гредите-от къде ги взе за 100-тина лв. Всъщност багажника не е за Фиат-а, а за Рено Меган, но пак е хечбек и няма надлъжни греди, за да се вземат по-евтините напречни.И последно-трудно ли се монтират гредите (а и кутията на тях), има ли упътване. Ако ги купя от голяма верига, ще трябва сам да ги монтирам. Там, където намерих за 250 лв., ги монтират безплатно, но 250 лв....

Коментар

В практикер вчера видях греди по 109 лева ако не се лъжа
              Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
              Jim Morrison

Коментар

batabit написа:
                Мерси, ще ги погледна тази седмица

Коментар

cheruna написа:
                  Sev написа:
                  Винаги се притеснявам, че такива евтини неща може да донесят само проблеми. Ти ползваш ли редовно тази кутия? Как ти се струва в употреба? Каква марка е? Ще следя по големите вериги какво се предлага, но притеснението ми е да не взема някой евтинджос и да се разпадне на магистралата...А за гредите-от къде ги взе за 100-тина лв. Всъщност багажника не е за Фиат-а, а за Рено Меган, но пак е хечбек и няма надлъжни греди, за да се вземат по-евтините напречни.И последно-трудно ли се монтират гредите (а и кутията на тях), има ли упътване. Ако ги купя от голяма верига, ще трябва сам да ги монтирам. Там, където намерих за 250 лв., ги монтират безплатно, но 250 лв....
                  няма проблем с кутиятамои роднини пътуват със същата от Австрия до тук...за гредитеаз бях взел за Бравата от ИмПас 56 (за Бравото си купих оригинални от АИ)първия път е малко тегаво с гредите, след това е лесноиначе кутията като я сглобиш един път се слага и маха за 5 мин
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

cheruna написа:
                    batabit написа:
                    Ако искаш след работа ще мина да погледна точно за какво става на въпрос на 3 минути ми е практикер от офиса
                    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                    Jim Morrison

Коментар

batabit написа:
                      cheruna написа:
                      batabit написа:
                      Ако искаш след работа ще мина да погледна точно за какво става на въпрос на 3 минути ми е практикер от офиса
                      Би било супер. Благодаря!

Коментар

И двамата с торнадо сме ги взели втора употреба.Ако имаш интерес на мой познат шефа си продава кутията. Доколкото си спомням цената беше 300лв., но не мога да кажа с точност каква е и колко е голяма.Ако те интересува утре ще го питам.
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

ми то хубаво си го измислил и аз миналата година тръгвайки за морето като слофих багажа и половината остана нямах място ама на бравото няма къде да се монтира а за другите незнам скъпичък е ама все е много удобен такаче като си го купиш и монтираш пусни снимки да видим как става :D
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

аз си имам греди за монтаж на бравока. пасват си
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=e4iQt...qTyMM-VoТук се вижда разликата при различните модели боксове багажа вътре става като снаряд при удар, а бокса се цепи като кратунка. При това при доста лек удар. А китайските боксове може и да се разцепят дори при по-рязко спиране ако има неукрепен багаж.

Коментар

Working...
                              X