Оказва се, че ще ми трябва кутия-багажник (май им казват автобокс) за колата. От тия кутии, които се монтират на покрива. Една бърза справка в няколко сайта ме учуди колко скъпи са тези неща. 300 литрова кутия струва около 300 лв, а напречните стойки-200 лв. Това ми се струва страшно много пари за това нещо. Има ли хора, които са си купували скоро такива неща за по-приемлива цена. Например 300 лв целият комплект... Но дали това няма да е за сметка на качеството, не е ясно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Багажник-кутия
Collapse
X
-
coolboby написа:Попитай колегата Tornado Той преди време си купи и може да ти даде съветAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Humppa
В Практикер съм виждал и греди и кутии, мисля в Метро също.Иначе в този сегмент марката е THULE, но цените са космически
Коментар
-
Sev написа:аз си купих от бургаския Карфур кутия 320 литра за 129 леватова беше лятотоне знам дали в тукашния имаиначе цена под 300 наистина нямагредите са 100-на лева - не е задължително да е описана твоята кола на опаковката, винаги стават и на други коли
Коментар
-
cheruna написа:Sev написа:аз си купих от бургаския Карфур кутия 320 литра за 129 леватова беше лятотоне знам дали в тукашния имаиначе цена под 300 наистина нямагредите са 100-на лева - не е задължително да е описана твоята кола на опаковката, винаги стават и на други коли
Коментар
-
cheruna написа:batabit написа:В практикер вчера видях греди по 109 лева ако не се лъжаПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
И двамата с торнадо сме ги взели втора употреба.Ако имаш интерес на мой познат шефа си продава кутията. Доколкото си спомням цената беше 300лв., но не мога да кажа с точност каква е и колко е голяма.Ако те интересува утре ще го питам.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
ми то хубаво си го измислил и аз миналата година тръгвайки за морето като слофих багажа и половината остана нямах място ама на бравото няма къде да се монтира а за другите незнам скъпичък е ама все е много удобен такаче като си го купиш и монтираш пусни снимки да видим как става :DДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=e4iQt...qTyMM-VoТук се вижда разликата при различните модели боксове багажа вътре става като снаряд при удар, а бокса се цепи като кратунка. При това при доста лек удар. А китайските боксове може и да се разцепят дори при по-рязко спиране ако има неукрепен багаж.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар