Има ли някой от колегите във форума, който работи в gsm сервиз?Трябва ми за една консултация и евентуално, ако е възможно изпълнение. По-точно "Пълна промяна" на един мобилен телефон.Баща ми има Сони Ериксън P910i, който работи безотказно, но вече е тотално смачкан/окъцан/оръфан. Другият месец има рожден ден и искам да го изненадам с една пълна промяна. Търся цялостни панели и клавиатура. Намерил съм от един друг форум и друг цял апарат(пак е ожулен, но е много по-добре). Мисля да го взема и него за резерва. Обаче с панелите и клавиатурата съм го закъсал. Обиколих няколко сервиза, не могат да намерят. В нет-а има няколко места, но нямат налични.Въпроса ми е за съдействие по избирането на "ремонтен комплект" от ebay, тъй като има няколко вида(с и и без инструменти) и разбира се самото изпълнение на ремонта. Естествено трудът ще бъде заплатен
Много държа да го доизкараме максимално добре, защото междувременно баща ми е сменил няколко десетки телефона през Е/N- сериите на Нокиа, HTC-та и т.н и т.н, нот този не иска да го сменя.
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар