Има ли някой от колегите във форума, който работи в gsm сервиз?Трябва ми за една консултация и евентуално, ако е възможно изпълнение. По-точно "Пълна промяна" на един мобилен телефон.Баща ми има Сони Ериксън P910i, който работи безотказно, но вече е тотално смачкан/окъцан/оръфан. Другият месец има рожден ден и искам да го изненадам с една пълна промяна. Търся цялостни панели и клавиатура. Намерил съм от един друг форум и друг цял апарат(пак е ожулен, но е много по-добре). Мисля да го взема и него за резерва. Обаче с панелите и клавиатурата съм го закъсал. Обиколих няколко сервиза, не могат да намерят. В нет-а има няколко места, но нямат налични.Въпроса ми е за съдействие по избирането на "ремонтен комплект" от ebay, тъй като има няколко вида(с и и без инструменти) и разбира се самото изпълнение на ремонта. Естествено трудът ще бъде заплатен Много държа да го доизкараме максимално добре, защото междувременно баща ми е сменил няколко десетки телефона през Е/N- сериите на Нокиа, HTC-та и т.н и т.н, нот този не иска да го сменя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли някой работещ в gsm сервиз?
Collapse
X
-
Самата подмяна на панелите е лесна работа,трудното е с намирането на такива.Сега ще погледна какво се прдлага в ибей,само клавиатурата треа да е оригинална щото създава ядове.Ако междувременно си намерил некви читави панели ще извърша подмяната(но без заплащане )Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
vital написа:Благодаря много за включването. Като решиш кой е най-подходящия комплект направо пращай линк на лс да го поръчвамSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Здравей колега, мога ли и аз да се възползвам от промоцията да сменим панела на нокиа Н73 с купуван такъв от ибей, колко ще ми струва и евентуално как да те намеря? Не става въпрос за веднага, а за около средата на този месецSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
piftho написа:Здравей колега, мога ли и аз да се възползвам от промоцията да сменим панела на нокиа Н73 с купуван такъв от ибей, колко ще ми струва и евентуално как да те намеря? Не става въпрос за веднага, а за около средата на този месецBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Ще използвам темата, за да задам още един въпрос. От къде мога на си взема говорителче за Сониерискон к770? Сина ми го поля със сок, и почистването имаше слаб ефект - чува се доста слабо, явно вътре мембраната му е залепнала. Става въпрос за слушалката, това, от което чуваш, докато провеждаш разговор, не "спикъра". Ще си го сменя сам, да не стои телефона по сервизи, че ми е драма да си прехвърля цялата информация на оборотен. Мерси предварително
Коментар
-
tomny написа:Ще използвам темата, за да задам още един въпрос. От къде мога на си взема говорителче за Сониерискон к700? Сина ми го поля със сок, и почистването имаше слаб ефект - чува се доста слабо, явно вътре мембраната му е залепнала. Става въпрос за слушалката, това, от което чуваш, докато провеждаш разговор, не "спикъра". Ще си го сменя сам, да не стои телефона по сервизи, че ми е драма да си прехвърля цялата информация на оборотен. Мерси предварителноBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
tomny написа:Май бъркаш нещо, или аз не съм те разбрал. Слушалката си е на обичайното място, над дисплея, а спикъра е на задния панел, в долната част. Определено са два различни детайла. Би ли проверил пак, ако не те затруднявам. И ако искаш да минем на лични. Мерси отново.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар