Току-що го разглобих отново, говорителите са два. Този, който търся, е захванат от рамката, която държи дисплея. Сега видях, че си постнал снимка на к700. Вероятно там е грешката, аз търся за к770. ПП какво толкова им се плашиш на лентовите кабели, те са даже учудващо здрави. До сега не ми се е случвало да прецакам такъв, а от 10 години аз си ремонтирам телефоните ПП2 извинявай, сега видях, че аз съм допуснал грешка в първия пост. Значи последно, говоря за 770, не за 700ПП3 Обаче, май се оказа съвсем прав. Сега, след като го разглобих, го продухах отново, до колкото можеше, и сега звука ми се струва нормален. Трябва да изляза на някое по-шумно място, за да съм сигурен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли някой работещ в gsm сервиз?
Collapse
X
-
tomny написа:Току-що го разглобих отново, говорителите са два. Този, който търся, е захванат от рамката, която държи дисплея. Сега видях, че си постнал снимка на к700. Вероятно там е грешката, аз търся за к770. ПП какво толкова им се плашиш на лентовите кабели, те са даже учудващо здрави. До сега не ми се е случвало да прецакам такъв, а от 10 години аз си ремонтирам телефоните ПП2 извинявай, сега видях, че аз съм допуснал грешка в първия пост. Значи последно, говоря за 770, не за 700ПП3 Обаче, май се оказа съвсем прав. Сега, след като го разглобих, го продухах отново, до колкото можеше, и сега звука ми се струва нормален. Трябва да изляза на някое по-шумно място, за да съм сигурен.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Humppa
Ще се възползвам от темата и аз Моля колегата PREDATORst да ме консултира за ремонти следните телефони:1. Нокия Е50 - смяна на слушалката - след изпускане от движение с мотора при около 100 км/ч се разхвтрча на съставните си части, всичко работи ОК с изключение на слушаката - не чувам нищо и трябва да говоря на външен говорител, което не е много удобно.2. Нокия 2630 - смяна на дисплей.3. Нокия 3110 Classic - смяна на дисплей, евентуално преден панел.4. Нокия Е65 - смяна на слушалката (не се чува хубаво, гъгне) и смяна на преден панел и клавиатура (централният четерипосочен бутон е ужасно надран от нокти).Кое за кой от посочените модели колко ще излезе и за кой модел си заслужава да се прави?
Коментар
-
Humppa написа:Ще се възползвам от темата и аз Моля колегата PREDATORst да ме консултира за ремонти следните телефони:1. Нокия Е50 - смяна на слушалката - след изпускане от движение с мотора при около 100 км/ч се разхвтрча на съставните си части, всичко работи ОК с изключение на слушаката - не чувам нищо и трябва да говоря на външен говорител, което не е много удобно.2. Нокия 2630 - смяна на дисплей.3. Нокия 3110 Classic - смяна на дисплей, евентуално преден панел.4. Нокия Е65 - смяна на слушалката (не се чува хубаво, гъгне) и смяна на преден панел и клавиатура (централният четерипосочен бутон е ужасно надран от нокти).Кое за кой от посочените модели колко ще излезе и за кой модел си заслужава да се прави?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Humppa
-
Използвам темата за да не правя нова:Сина ми има Sony Ericsson k530i и преди две седмици счупи екрана. Екран се намери и дори в момента телефончето е в сервиз, но се оказа че човека си е загубил или счупил рамката около екрана (не знам как е точното и наименование) - прилагам снимки:Та търсим ето тази рамка - стига цената да не е непосилна, разбира се.Моля за помощ - става въпрос за София.Благодаря предварително.::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар