Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой работещ в gsm сервиз?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Току-що го разглобих отново, говорителите са два. Този, който търся, е захванат от рамката, която държи дисплея. Сега видях, че си постнал снимка на к700. Вероятно там е грешката, аз търся за к770. ПП какво толкова им се плашиш на лентовите кабели, те са даже учудващо здрави. До сега не ми се е случвало да прецакам такъв, а от 10 години аз си ремонтирам телефоните ПП2 извинявай, сега видях, че аз съм допуснал грешка в първия пост. Значи последно, говоря за 770, не за 700ПП3 Обаче, май се оказа съвсем прав. Сега, след като го разглобих, го продухах отново, до колкото можеше, и сега звука ми се струва нормален. Трябва да изляза на някое по-шумно място, за да съм сигурен.

Коментар

tomny написа:
      Току-що го разглобих отново, говорителите са два. Този, който търся, е захванат от рамката, която държи дисплея. Сега видях, че си постнал снимка на к700. Вероятно там е грешката, аз търся за к770. ПП какво толкова им се плашиш на лентовите кабели, те са даже учудващо здрави. До сега не ми се е случвало да прецакам такъв, а от 10 години аз си ремонтирам телефоните ПП2 извинявай, сега видях, че аз съм допуснал грешка в първия пост. Значи последно, говоря за 770, не за 700ПП3 Обаче, май се оказа съвсем прав. Сега, след като го разглобих, го продухах отново, до колкото можеше, и сега звука ми се струва нормален. Трябва да изляза на някое по-шумно място, за да съм сигурен.
      Ми първия ти пост беше за к700и а там нещата са коренно различни,от лентовите кабели не се плаша щото те ме хранят просто к 700и се отваря по малко по специфичен начин и много самоуки майстори са допускали грешки за това уточних стараейки се да ти спестя главоболия и цялата галимация заради една сбъркана цифра.При к770 слушалката си е отделна,свали панела продухай и почисти добре отворите със стара четка за зъби,ако няма промяна тогава търси слушалка 3-4 лв май струваше на лично ще ти кажа къде да търсиш ако се интересуваш
      Bravo 1.2 16v
      Lancia Dedra 1.8 16v
      Suzuki GSXR250R

Коментар

Ще се възползвам от темата и аз Моля колегата PREDATORst да ме консултира за ремонти следните телефони:1. Нокия Е50 - смяна на слушалката - след изпускане от движение с мотора при около 100 км/ч се разхвтрча на съставните си части, всичко работи ОК с изключение на слушаката - не чувам нищо и трябва да говоря на външен говорител, което не е много удобно.2. Нокия 2630 - смяна на дисплей.3. Нокия 3110 Classic - смяна на дисплей, евентуално преден панел.4. Нокия Е65 - смяна на слушалката (не се чува хубаво, гъгне) и смяна на преден панел и клавиатура (централният четерипосочен бутон е ужасно надран от нокти).Кое за кой от посочените модели колко ще излезе и за кой модел си заслужава да се прави?

Коментар

Humppa написа:
          Ще се възползвам от темата и аз Моля колегата PREDATORst да ме консултира за ремонти следните телефони:1. Нокия Е50 - смяна на слушалката - след изпускане от движение с мотора при около 100 км/ч се разхвтрча на съставните си части, всичко работи ОК с изключение на слушаката - не чувам нищо и трябва да говоря на външен говорител, което не е много удобно.2. Нокия 2630 - смяна на дисплей.3. Нокия 3110 Classic - смяна на дисплей, евентуално преден панел.4. Нокия Е65 - смяна на слушалката (не се чува хубаво, гъгне) и смяна на преден панел и клавиатура (централният четерипосочен бутон е ужасно надран от нокти).Кое за кой от посочените модели колко ще излезе и за кой модел си заслужава да се прави?
          Дали си заслужава да се правят дадените телефони сам си решаваш.Нокия е50 има вариант да не е от слушалката с тази скорост иначе смяната на слушалката 6лв.Нокия 2630дисплей копие 25лв оригинален 35лв.Нокия 3110 дисплей копие 30лв оригинален 40лв.Нокия е 65 слушалка 6лв,панел само копие с клавиатура 30лв
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

Благодаря!

Коментар

Аиде още един за съвет ако може Намират ли се оригинални панели за нокиа N81 8GB и колко ще струват, ако не панели то само стъклото на дисплея.Ако няма оригинални имитациите качествени ли са и дали си заслужава да ги сменям или да не се занимавам? Мерси предварително

Коментар

И аз да ползвам темата, че диря панел за Motorola V1070 . Модела е малко разпространен та може и да не е нов но поне да е здрав.
                BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Използвам темата за да не правя нова:Сина ми има Sony Ericsson k530i и преди две седмици счупи екрана. Екран се намери и дори в момента телефончето е в сервиз, но се оказа че човека си е загубил или счупил рамката около екрана (не знам как е точното и наименование) - прилагам снимки:Та търсим ето тази рамка - стига цената да не е непосилна, разбира се.Моля за помощ - става въпрос за София.Благодаря предварително.
                  ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
                  ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
                  ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

Working...
                  X