Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бул Инс Тотал щета за Фиат Купе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бул Инс Тотал щета за Фиат Купе

Здравейте колеги, по Великден малко се бутнах с един бус който ми налетя насреща и едвам успях да спася себе си и от части колата (гумите са много важни да знаете! ) Както и да е... в Бул Инс ми оцениха колата като тотал щета но от 23.03.10 до ден днешен още не са ми изплатили нищо а знаете какво значи за нас колата..Моля за някакъв съвет какво да правя... звънях им 100 пъти ходих на място... и още нищо.. Ако знаете и от къде мога да си намеря преден капак предна и задна броня и халогени яе съм много благодарен! Мерси..
    I`m HOT cause I FLY!!!

В последно време повечето застрахователи изплащат тотална щета САМО след бракуване на колата.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Re: Бул Инс Тотал щета за Фиат Купе

NitroF1 написа:
      Здравейте колеги, по Великден малко се бутнах с един бус който ми налетя насреща и едвам успях да спася себе си и от части колата (гумите са много важни да знаете! ) Както и да е... в Бул Инс ми оцениха колата като тотал щета но от 23.03.10 до ден днешен още не са ми изплатили нищо а знаете какво значи за нас колата..Моля за някакъв съвет какво да правя... звънях им 100 пъти ходих на място... и още нищо.. Ако знаете и от къде мога да си намеря преден капак предна и задна броня и халогени яе съм много благодарен! Мерси..
      Колега знам едно място в сф има 2-3 купета за части..ако искаш звънни да ти обясня къде се намира... 0885 682885
      http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Така е отиваш връщаш талона и номерата в кат - дават ти бележката и оттам при застрохователите и те изплащат.Ти какво искаш да си я правиш ли ?
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
          Така е отиваш връщаш талона и номерата в кат - дават ти бележката и оттам при застрохователите и те изплащат.Ти какво искаш да си я правиш ли ?
          Колега, от Бул Инс ми обесниха че ми изплащат колата вземам си парите и си правя с колата какво искам... Щото специално им зададох този въпрос с бракуването на колата.. отговора беше "Оо ти луд ли си... земаш си парите и се спасяваш..." Купенцето е в движение... просто ламарините му са доста нагънати... и ми казаха че само капака струва 2500...бронята 1300 радиатора 200, халогените са 400лв. + боя ремон и т.н. ще надхвърли застраховката която е 7500лв... за това тоа вика "даваме ти от 50% до 80 % от застраховката и ходиш да си я правиш където искаш" ...
          I`m HOT cause I FLY!!!

Коментар

NitroF1 написа:
            nasty написа:
            Колега, от Бул Инс ми обесниха че ми изплащат колата вземам си парите и си правя с колата какво искам... Щото специално им зададох този въпрос с бракуването на колата.. отговора беше "Оо ти луд ли си... земаш си парите и се спасяваш..." Купенцето е в движение... просто ламарините му са доста нагънати... и ми казаха че само капака струва 2500...бронята 1300 радиатора 200, халогените са 400лв. + боя ремон и т.н. ще надхвърли застраховката която е 7500лв... за това тоа вика "даваме ти от 50% до 80 % от застраховката и ходиш да си я правиш където искаш" ...
            Ти си цар ако ти платят тези пари бе човек...
            http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Е и моята я писаха тотал от Армеец - ама си ми искаха да я бракувам и тогава платиха.И по спомени ми дадоха бележка дето пишеха ,че е приет закон или нещо подобно да се бракува колата преди да се изплаща тотал - точно заради това ,че някой ги прават и ги продават.Виж разпитай що се мотаят - ако ли не имаше си орган дето ги гледа тия неща.
              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
              X