Здравейте колеги, по Великден малко се бутнах с един бус който ми налетя насреща и едвам успях да спася себе си и от части колата (гумите са много важни да знаете! ) Както и да е... в Бул Инс ми оцениха колата като тотал щета но от 23.03.10 до ден днешен още не са ми изплатили нищо а знаете какво значи за нас колата..Моля за някакъв съвет какво да правя... звънях им 100 пъти ходих на място... и още нищо.. Ако знаете и от къде мога да си намеря преден капак предна и задна броня и халогени яе съм много благодарен! Мерси..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бул Инс Тотал щета за Фиат Купе
Collapse
X
-
Re: Бул Инс Тотал щета за Фиат Купе
NitroF1 написа:Здравейте колеги, по Великден малко се бутнах с един бус който ми налетя насреща и едвам успях да спася себе си и от части колата (гумите са много важни да знаете! ) Както и да е... в Бул Инс ми оцениха колата като тотал щета но от 23.03.10 до ден днешен още не са ми изплатили нищо а знаете какво значи за нас колата..Моля за някакъв съвет какво да правя... звънях им 100 пъти ходих на място... и още нищо.. Ако знаете и от къде мога да си намеря преден капак предна и задна броня и халогени яе съм много благодарен! Мерси..
Коментар
-
nasty написа:Така е отиваш връщаш талона и номерата в кат - дават ти бележката и оттам при застрохователите и те изплащат.Ти какво искаш да си я правиш ли ?I`m HOT cause I FLY!!!
Коментар
-
NitroF1 написа:nasty написа:Така е отиваш връщаш талона и номерата в кат - дават ти бележката и оттам при застрохователите и те изплащат.Ти какво искаш да си я правиш ли ?
Коментар
-
Е и моята я писаха тотал от Армеец - ама си ми искаха да я бракувам и тогава платиха.И по спомени ми дадоха бележка дето пишеха ,че е приет закон или нещо подобно да се бракува колата преди да се изплаща тотал - точно заради това ,че някой ги прават и ги продават.Виж разпитай що се мотаят - ако ли не имаше си орган дето ги гледа тия неща.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар