Колеги, интересува ме, дали някой е бил в Република Азербайджан? Да разкаже впечатления, съвети, и т.н.Още по-добре ще е, ако този някой е бил там с автомобил - през Турция и Грузия?Общоизвестни данни за държавата не ме интересуват - има достатъчно в нета.Интересуват ме по-скоро преки впечатления.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой бил ли е в Азербайджан?
Collapse
X
-
Дидо какво ще дириш в тоя диарбекирMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg написа:Дидо какво ще дириш в тоя диарбекир
Коментар
-
Immortal написа:Всъщност фактите са далеч от твоите, моите и на повечето хора представи.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Не може и да предположите колко струва там една Лада 2107, 1988 год. примерно Продава се за около 3000$. Типо 1995 година върви около 5000$.Това е от азерски сайт за продажба на коли.Наемите на апартаментите са по-големи от тези в Лондон Двустаен апартамент се дава за около "скромните" 1200 маната, което е 1200 евро месечно.Разликата в заплатите от преди 7-8 години и сега е около 10 пъти. Поне това прочетох из нета.Определено дръпват доста напред, кипи усърдно строителство (това ще е и нашата цел там - евентуално).Знам, че там корупцията е явна и на почит. За всяко нещо се очаква да дадеш взятка, особено ако си чужденец. Мен това обаче малко ме касае, защото ще работя в българска фирма, и по-голямата част от заплатата ми ще се превежда в България. Настаняването ми също не е мой проблем.Ще видим какво ще стане до няколо дни.
Коментар
-
Пожелавам ти успех. Според мен винаги е + да поработиш на друго място, особено в друга държава. Разбира се не съм за това да се емигрира напълно, а по-скоро за добиване на опит/впечатления.Пък и щом цитираш такива цени. Взимай едно Типо и едно за жена ти(да кара след теб) и сте напред още с влизането в страната
Коментар
-
И на мен това ми беше първата мисъл, обаче не става. Както и в Турция.Ако влезеш с кола там, ТРЯБВА да излезеш с нея.А и високите цени идват от регистрацията, а не от самите автомобили. Ако колата не е с азерски номера, не струва нищо...Това вече го разузнах Иначе ето малко "шокиращи" обяви:http://www.avtoaz.com/index.php?do=s...wmodel&mid=475
Коментар
-
Врътката е да ги вкараш нерегистрирани, като фирма, на автовоз.Пътят е дълъг (над 2500 км), преминава през държави, където корупцията е на нива в пъти над нашата. Няколко митници, където може да минеш, може и да не минеш безпроблемно - Турция-Грузия; Грузия - Азербайджан... Руската, грузинската и азерската авто-мафии също не са от най-миролюбивите... Бе...то ако беше лесно...
Коментар
-
vital написа:Не се разсейвай, а мисли по твоя си въпрос Ако си сигурен, че не е някоя фирма фантом, няма какво да му мислиш. Дори да не ти хареса, една година ще мине много бързо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар