Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Намалете цената на дизела

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Намалете цената на кралските скариди!!!
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Един лек автомобил, бил той на бензин или дизел, или дори газ, зарежда на бензиностанция средно за 20-50 лв гориво на едно зареждане. Това гориво го изразходва за около седмица. Един товарен автомобил, или автобус, зарежда средно за около 400 лв. Гориво, което изразходва за 2 дни. Лятото де що има трактор и комбайн, както и повечето промишлени генератори за ток също зареждат нафтичка и я изгарят за нула време.Ай ся замислете се, от кое гориво продават повече по бензиностанциите като количество и ще си отговорите защо цената е по-висока. Търсенето определя цената, и по-високото търсене на дизел определя и по-високата надценка. И да направите бойкот на бензиностанциите, и всички да тръгнете пеш, ще се спре купуването на бензин, но на нафта няма да спре. И пак ще е по-висока надценката й.

Коментар

Krasi1914 написа:
        бих го нарекъл малоумщина... нека модовете се погрижат форума да не се посещава от деца
        Уточни се, моля? Кое би нарекъл малоумщина?Намалете цената на маслините с бадем! Напоследък не си спомням да е имало по-безцелна тема, на тази тема. Дори онзи пич "БАУ" имаше горе долу някаква идея и цел, но накрая пак нищо. А този дори не е влизал втори път във форума... А той пък не стига че иска да му се намали цената, без ясни аргументи, ами дори иска само на дизела. А полския ми Фиат като е на бензин - какво ?! Каква е тая дискриминация?Ключът от палатката, господа, е скрит в текста от подписа ми ! Сега си правя банята, и накрая ще ви дам една равносметка на парите, които съм вложил в българската икономика. Капка в морето, но в нашето море, а не в чуждото

Коментар

Krasi1914 написа:
          бих го нарекъл малоумщина... нека модовете се погрижат форума да не се посещава от деца
          да направим възрастова граница

Коментар

Възрастова граница има - не можеш да се регистрираш ако не декларираш че си над 13-годишен. Но нищо не ти пречи да четеш като гост.

Коментар

ogi28b написа:
              Възрастова граница има - не можеш да се регистрираш ако не декларираш че си над 13-годишен. Но нищо не ти пречи да четеш като гост.
              ХАХАХА...вероятно трябваше да смеем на това,че има възрастова граница?... И как ти конкретно ще разбереш но колко годинки съм аз? Между другото какво ти пречи наличието на тази тема? Безцелна-обоснови се,автора поне е дал някаква обосновка,макар и наивна,а противниците на темата...нямате ,просто така да си кажете. И ако това за лукчета и т.н. не е спам?... Но то какво се чудя всъщност-липсата на безпристрастност е и при нази...нане като е противниковото мнение-секирра,ама вуте и сто глупости да изръси-нали е от нашите
              ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                ХАХАХА...вероятно трябваше да смеем на това,че има възрастова граница?... И как ти конкретно ще разбереш но колко годинки съм аз?
                Кой е казал, че възрастовата граница трябва да е саммо долна? Може да сложим 35 години горна, а? И ако отпаднеш приятно ли ще ти е?А, и... Намалете цената сьомгата!!!
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

за хората които се оплакаха че цената е висока да си оставят колите малко здраве не е излишно

Коментар

paralesa написа:
                    ogi28b написа:
                    ХАХАХА...вероятно трябваше да смеем на това,че има възрастова граница?... И как ти конкретно ще разбереш но колко годинки съм аз? Между другото какво ти пречи наличието на тази тема? Безцелна-обоснови се,автора поне е дал някаква обосновка,макар и наивна,а противниците на темата...нямате ,просто така да си кажете. И ако това за лукчета и т.н. не е спам?... Но то какво се чудя всъщност-липсата на безпристрастност е и при нази...нане като е противниковото мнение-секирра,ама вуте и сто глупости да изръси-нали е от нашите
                    Колега, в мнението ти виждам откровено заяждане - първо: това с възрастовата граница е повече от смешно, но присъства в платформата. Ти обаче го прие сериозно и дори ми задаваш въпрос - как АЗ ще разбера ТИ на колко годинки си? Въобще не ме интересува. Второ - наличието на тази тема хич не ми пречи, даже ме развеселява, защото чат-пат се яви някой, който да изръси някоя подобна щуротия, и айде по него.. а той - ни’къв го няма повече... Обосновавам се че темата е БЕЗЦЕЛНА: Твърдя че няма цел, и тъй като ти не можеш да докажеш обратното, остава да приемеш твърдението ми за вярно. Ако е невярно - докажи го, иначе ме наричаш лъжец. Това за лукчетата е абсолютен СПАМ, както и за скаридите, и за маслините с бадем. Но с какво лукчетата са по-различни от дъвчащите с вкус на кОла, че трябва на лукчетата да падне цената? И накрая - уточни какво искаш да кажеш с последното изречение в мнението ти? В противен случай ще го приема така както го разбирам, и ще получиш официално предупреждение за това, че коментираш действията и работата на модераторския екип. А тъй като не ти е за първи път да го правиш, както и редовно излизаш от рамките на добрия тон - ще го направя с удоволствие. уинкПП: На въпроса дали авторът е влизал повторно, както и за сериозността на темата - мисля, че можеш да си отговориш и сам. уинк

Коментар

ogi28b написа:
                      А полския ми Фиат като е на бензин - какво ?! Каква е тая дискриминация?
                      Точно, и моята Либричка е на бензин, и на мен ми става тъжно като ми се хвалят разни дизели как харчат по 9.50 лева на 100 км.

Коментар

ogi28b написа:
                        paralesa написа:
                        ogi28b написа:
                        Колега, в мнението ти виждам откровено заяждане - първо: това с възрастовата граница е повече от смешно, но присъства в платформата. Ти обаче го прие сериозно и дори ми задаваш въпрос - как АЗ ще разбера ТИ на колко годинки си? Въобще не ме интересува. Второ - наличието на тази тема хич не ми пречи, даже ме развеселява, защото чат-пат се яви някой, който да изръси някоя подобна щуротия, и айде по него.. а той - ни’къв го няма повече... Обосновавам се че темата е БЕЗЦЕЛНА: Твърдя че няма цел, и тъй като ти не можеш да докажеш обратното, остава да приемеш твърдението ми за вярно. Ако е невярно - докажи го, иначе ме наричаш лъжец. Това за лукчетата е абсолютен СПАМ, както и за скаридите, и за маслините с бадем. Но с какво лукчетата са по-различни от дъвчащите с вкус на кОла, че трябва на лукчетата да падне цената? И накрая - уточни какво искаш да кажеш с последното изречение в мнението ти? В противен случай ще го приема така както го разбирам, и ще получиш официално предупреждение за това, че коментираш действията и работата на модераторския екип. А тъй като не ти е за първи път да го правиш, както и редовно излизаш от рамките на добрия тон - ще го направя с удоволствие. уинкПП: На въпроса дали авторът е влизал повторно, както и за сериозността на темата - мисля, че можеш да си отговориш и сам. уинк
                        А какво е "уинк"?

Коментар

А какво е "уинк"?
                          ->> Вие си говорете от няколко дена горивата пак дръпнаха нагоре

Коментар

Orcinus написа:
                            ogi28b написа:
                            paralesa написа:
                            ogi28b написа:
                            А какво е "уинк"?
                            Едва ли беше нужно да правиш толкова огромен цитат, за толкова прост въпрос... Просто страницата става неблагоприятна за четене, аз нарочно вкарвам нов цитат, за да стане още по-трудна, не че нещо пречи, иначе. А след като си ме цитирал, сигурно не си обърнал внимание на BB-кода в края на мнението на колегата, което завършва с "уинк", което допълва подигравателния му коментар за нане и вуте и че някой бил от нашите, друг - от вашите. Ето това е уинк:
                            Код:
                             :wink:

Коментар

Нема евтина нафтаааа. Лошо!
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

и на мен ми става тъжно като ми се хвалят разни дизели как харчат по 9.50 лева на 100 км.
                                Работата не е до хвалене ,но истината е ,че съм минал около 500 км смесено каране като градското е по малко, но със среден разход отчетено на компа 4.4л :D Фиат Стило 1.9 JTD 115к.с. Дано не се отплесна утре и да щтракна показанията за да ви ги покажа. Максимална скорост на движение 100км. Та едно разумно каране може да доведе до икономии.
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X