Намалете цената на кралските скариди!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Намалете цената на дизела
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Един лек автомобил, бил той на бензин или дизел, или дори газ, зарежда на бензиностанция средно за 20-50 лв гориво на едно зареждане. Това гориво го изразходва за около седмица. Един товарен автомобил, или автобус, зарежда средно за около 400 лв. Гориво, което изразходва за 2 дни. Лятото де що има трактор и комбайн, както и повечето промишлени генератори за ток също зареждат нафтичка и я изгарят за нула време.Ай ся замислете се, от кое гориво продават повече по бензиностанциите като количество и ще си отговорите защо цената е по-висока. Търсенето определя цената, и по-високото търсене на дизел определя и по-високата надценка. И да направите бойкот на бензиностанциите, и всички да тръгнете пеш, ще се спре купуването на бензин, но на нафта няма да спре. И пак ще е по-висока надценката й.
Коментар
-
Krasi1914 написа:бих го нарекъл малоумщина... нека модовете се погрижат форума да не се посещава от деца
Коментар
-
ogi28b написа:Възрастова граница има - не можеш да се регистрираш ако не декларираш че си над 13-годишен. Но нищо не ти пречи да четеш като гост.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:ХАХАХА...вероятно трябваше да смеем на това,че има възрастова граница?... И как ти конкретно ще разбереш но колко годинки съм аз?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
paralesa написа:ogi28b написа:Възрастова граница има - не можеш да се регистрираш ако не декларираш че си над 13-годишен. Но нищо не ти пречи да четеш като гост.
Коментар
-
Orcinus
ogi28b написа:paralesa написа:ogi28b написа:Възрастова граница има - не можеш да се регистрираш ако не декларираш че си над 13-годишен. Но нищо не ти пречи да четеш като гост.
Коментар
-
Orcinus написа:ogi28b написа:paralesa написа:ogi28b написа:Възрастова граница има - не можеш да се регистрираш ако не декларираш че си над 13-годишен. Но нищо не ти пречи да четеш като гост.Код::wink:
Коментар
-
и на мен ми става тъжно като ми се хвалят разни дизели как харчат по 9.50 лева на 100 км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар