коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Намалете цената на дизела
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Firo написа:коцев написа:и на мен ми става тъжно като ми се хвалят разни дизели как харчат по 9.50 лева на 100 км.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Firo написа:коцев написа:и на мен ми става тъжно като ми се хвалят разни дизели как харчат по 9.50 лева на 100 км.
Коментар
-
PASSARELLA написа:И защо трябва да мислиш, колко си му изкарал на работодателя!? Твоята част от сделката си ти и 8-те часа работно време, което си му продал. Колко му изкарваш си е изцяло негов проблем - негов е проблема как ще пласира продукцията си или как ще разпространява услигите, които предлага.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:PASSARELLA написа:И защо трябва да мислиш, колко си му изкарал на работодателя!? Твоята част от сделката си ти и 8-те часа работно време, което си му продал. Колко му изкарваш си е изцяло негов проблем - негов е проблема как ще пласира продукцията си или как ще разпространява услигите, които предлага.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар