Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Намалете цената на дизела

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    и на мен ми става тъжно като ми се хвалят разни дизели как харчат по 9.50 лева на 100 км.
    Работата не е до хвалене ,но истината е ,че съм минал около 500 км смесено каране като градското е по малко, но със среден разход отчетено на компа 4.4л :D Фиат Стило 1.9 JTD 115к.с. Дано не се отплесна утре и да щтракна показанията за да ви ги покажа. Максимална скорост на движение 100км. Та едно разумно каране може да доведе до икономии.
    Това с икономията не е лошо, лошо е когато ти дерат кожата от гърба и ти си траеш Точно това става с цените на горивата в България Иначе това със сметките - кой колко зареждал на седмица, колко харчела колата...въпроса е принципен - неможе минималната заплата да е 240 лв и цените да са като и над другите страни, не говоря само за горива, то трябва и да се яде За ток, парно и глезотии като да си купиш дрехи или пък техника не говорим. Еле пък НОВА кола.

Коментар

Firo написа:
      коцев написа:
      и на мен ми става тъжно като ми се хвалят разни дизели как харчат по 9.50 лева на 100 км.
      Работата не е до хвалене ,но истината е ,че съм минал около 500 км смесено каране като градското е по малко, но със среден разход отчетено на компа 4.4л :D Фиат Стило 1.9 JTD 115к.с. Дано не се отплесна утре и да щтракна показанията за да ви ги покажа. Максимална скорост на движение 100км. Та едно разумно каране може да доведе до икономии.
      Това с икономията не е лошо, лошо е когато ти дерат кожата от гърба и ти си траеш Точно това става с цените на горивата в България Иначе това със сметките - кой колко зареждал на седмица, колко харчела колата...въпроса е принципен - неможе минималната заплата да е 240 лв и цените да са като и над другите страни, не говоря само за горива, то трябва и да се яде За ток, парно и глезотии като да си купиш дрехи или пък техника не говорим. Еле пък НОВА кола.
      Може и още как!Замисли се колко пари си изкарал днес за твоят работодател и тогава прецени какво може и какво не може.Не може цял ден да си клатиш краката,да не изработиш 20 лева и да искаш огромна заплата.За съжаление това е доста често срещано явление в БГ.Разбира се има хора,които изработват хиляди на ден,а им плащат смешно малко.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Immortal написа:
        Не виждам проблем в това, че една стока я купуват по-евтино, а я продават по-скъпо.
        Ма моля ти се...ши мъ убидиш начи!Защо е нужно да се интересуваш какво става зад теб...важното е пред теб... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

dudulia написа:
          Firo написа:
          коцев написа:
          Може и още как!Замисли се колко пари си изкарал днес за твоят работодател и тогава прецени какво може и какво не може.Не може цял ден да си клатиш краката,да не изработиш 20 лева и да искаш огромна заплата.За съжаление това е доста често срещано явление в БГ.Разбира се има хора,които изработват хиляди на ден,а им плащат смешно малко.
          Аз не се оплаквам от заплатата която получавам. Говоря за положението на повечето хора в България по принцип Така че забележката ти не е уместна. Нито се познаваме, нито знаеш какво, къде и за колко работя. Нищо лично.

Коментар

И защо трябва да мислиш, колко си му изкарал на работодателя!? Твоята част от сделката си ти и 8-те часа работно време, което си му продал. Колко му изкарваш си е изцяло негов проблем - негов е проблема как ще пласира продукцията си или как ще разпространява услигите, които предлага.

Коментар

PASSARELLA написа:
              И защо трябва да мислиш, колко си му изкарал на работодателя!? Твоята част от сделката си ти и 8-те часа работно време, което си му продал. Колко му изкарваш си е изцяло негов проблем - негов е проблема как ще пласира продукцията си или как ще разпространява услигите, които предлага.
              Защото твоята заплата е функция от това, което му носиш като печалба.Намалете цената на киселите краставички!!!----------------Следващият безсмислен коментар от такъв характер ще ти донесе тримесечна награда под аватара. Модераторски екип на fiat-bg.org
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Не се занимавайте с глупости !
                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Lane Staley написа:
                  PASSARELLA написа:
                  Защото твоята заплата е функция от това, което му носиш като печалба.Намалете цената на киселите краставички!!!----------------Следващият безсмислен коментар от такъв характер ще ти донесе тримесечна награда под аватара. Модераторски екип на fiat-bg.org
                  50% от коментарът ми е отговор на предишен пост, а остатъкът е смислен - обичам кисели краставички, а ми се виждат скъпи. Какъв е разрешения процент, щом 50% не е добре?
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Темата е изчерпана.

Коментар

Working...
                    X