Няма значение за спама в темата, нали затова пишем тук за да споделим впечетления и мнения. Извън темата аз мога да кажа, че в продължение на няколко години бях с глобул. Беше едно ходене по мъките, сключване на договори, постоянно звънене ако закъснея с плащането на фактурата. С глобул навъртах сметка от 60 до 130 лева при изговорени не повече от 140-170 мин. В момента съм с вивател и всичко е много по добре. Говоря с когато си пожелая, колкото желая и въпреки всичко сметката ми не надхвърля повече от 35 лева. За мтел не знам как е, но със гигурност едва ли ще е по -добре. Не съм имал дори миг съмнение в номерата или обажданията във фактурата си. Няколко пъти съм правил проверка и всичко което го изписват е така.Когато звънна на оператор са отзивчиви и в рамките на 10 мин. получавам точен отговор на върпосите си от всякакво естество.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фактура на Мтел или измама?!
Collapse
X
-
Grisha_bravo написа:ele : номера ми е от поне 7 години ходил съм да се разправям в Мтел че нямам заеми и да съм поръчител на някой и ми казаха : съжелявам този номер е посочен дори и да не сте вие ще се изпращат смс-и до изплащане на кредита .... ?!?!?!??!?!? Другото което е искам да се оплача за Мтел-а е нали преди няколко месеца с приятелакта ми си зехме 2 карти който говорят безплатно помежду си и 2 телефона сичко за 17 лв 2-та телефона 2 сим карти и предплатено за 1 месец напреде таксата ( която е 12 лв) този месец имахме затруднения и други непредвидени разходи и изпуснахме срока след което ми пратиха писмо че ако не си платя телефона в срок от 24 часа ще получа начисление по 99 лв на телефон ( телефоните не са на изплащане ! ) в договора го няма никаде това ако си пропусниш срока за плащане че има неустойки ..............П.С. колега извинявам се за спама в темата ти !Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Grisha_bravo написа:ele : номера ми е от поне 7 години ходил съм да се разправям в Мтел че нямам заеми и да съм поръчител на някой и ми казаха : съжелявам този номер е посочен дори и да не сте вие ще се изпращат смс-и до изплащане на кредита .... ?!?!?!??!?!? Другото което е искам да се оплача за Мтел-а е нали преди няколко месеца с приятелакта ми си зехме 2 карти който говорят безплатно помежду си и 2 телефона сичко за 17 лв 2-та телефона 2 сим карти и предплатено за 1 месец напреде таксата ( която е 12 лв) този месец имахме затруднения и други непредвидени разходи и изпуснахме срока след което ми пратиха писмо че ако не си платя телефона в срок от 24 часа ще получа начисление по 99 лв на телефон ( телефоните не са на изплащане ! ) в договора го няма никаде това ако си пропусниш срока за плащане че има неустойки ..............П.С. колега извинявам се за спама в темата ти !Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
popara801 написа:Колеги,абсолютно съм съгласен с вас за М-телските т.наречени услуги.И сега идва моят въпрос???Ще мога ли да си взема номера и да се прехвърля към друг оператор след като номера ми е на фирма?Почти съм сигурен,че не мога,но какво бихте ме посъветвали вие?От 8 години съм с този номер!
Коментар
-
Immortal написа:П.П. Откакто съм на вивател се родих. Преди ползвах 3 карти на глобул (аз,жената и брат ми) в бизнес група. Плащахме средно на месец около 100-120 лв общо. Сега с Вивакомските плащаме средно около 60 лв ОБЩО. Намаление с около 50%, без да сме си променили осезателно навиците да звъним.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Immortal написа:Не знам защо vital го е написал с малки букви това отдолу..." Само чакам да ми изтече договора и се местя" - аз бих го написал с огромни.
Коментар
-
Нито проблем с фактура, нито измама. Просто разговорите са проведени реално, твоят приятел да вземе да си проясни паметта и да се сети какво е правил с телефона, на кой го е давал, оставял ли го е без надзор. Не съм фен на М-тел, нито на който и да е оператор-всички са един дол дренки, но това са малко смешни обвинения към оператора. Абе казват, че е възможно да изпратиш SMS от друг номер, посредством някакви хакерски инструменти. Но чак да инициираш разговор... Друго предположение: модерните машинки с резистивен или капацитивен тачскрийн понякога сами се обаждат без да ги докосваш съзнателно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ако не си платиш в срок, доколкото знам ти ограничават услугите, а не ти прекратяват договора. Може да се бъркам. Не съм, чел договор на мтел, но не вярвам да прекаратят договорите на сума ти народ заради едно закъснение на плащане! За мен поне така е логично и неведнъж съм закъснявал със сметката.А какви пък са тези 99 лв. начисление - това да не им е ДДС!?! На какво основание? Не си си платил на време сметката и "Иначе, тези така приятни момчета" от мтел ще те бият ли? Може би е добре да говориш с оператора да ти обяснят, за какво става на въпрос -тия 99 лв. са някаква тъпотия според мен.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Никой не спори или поне аз не споря, за оператора, а се опитвам да разбера дали някой от Вас е имал такъв казус да е сигурен в себе си и въпреки всичко да има такава фактура.То ако има такива работещи харекщини да сме ги научили досега )))Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
snake написа:Абе казват, че е възможно да изпратиш SMS от друг номер, посредством някакви хакерски инструменти. Но чак да инициираш разговор...
Коментар
-
Да спомена и аз нещо, имам аларма в склада с гсм модул и ми звъни само на моя телефон просто друг не е зареден в памета на телефона. Та на този номер съм заредил 5лв. и онзи ден влизам и не ми звъни на телефона аз дори не отбивам звъненето и чувам глас на телефона да презаредя че останал 1лв. Е как става това като този телефон избира само не му се вдига и е изчерпал 4лв. Е какво да кажа за ментел повече. Имам 2 телефона на ментел и един на глобул и определено ще бягам от ментел.Обичам си работата.
Коментар
-
Re: Проблем с фактура на Мтел или измама?!
piftho написа:Здравейте колеги,Става въпрос за номер телефонен или GSM: 01585Имам проблем с фактура на Мтел. На този номер със сигурност не се е звъняло, но когато получих фактурата излиза, че е говорено около 8-10 сек във всеки един момент в който е докоснат телефона в продължение на около 1-2 часа.В фактурата пише "специален номер" или "номер с добавена стойност" не съм съвсем сигурен, понеже не е мой телефона, а на много близък човек до мен.Опитваме се да си обясним възможно ли е да се извършат тези разговори от порядъка на 10 сек в интервал от около 1-2 часа. постоянно и въобще някой от Вас имал ли е такъв случай да не е звънял на номер (от този род с добаване стойност), а той да фигурира във фактурата му? Държа да отбележа, че никой не е докосвал телефона освен собственика, а той не е звънял със сигурност на този номер. На някой да му е познат 01585?Навъртяните разговори като брой са 38 за този период от 1-2 часа.Благодаря предварително.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар