Здравейте колеги,Става въпрос за номер телефонен или GSM: 01585Имам проблем с фактура на Мтел. На този номер със сигурност не се е звъняло, но когато получих фактурата излиза, че е говорено около 8-10 сек във всеки един момент в който е докоснат телефона в продължение на около 1-2 часа.В фактурата пише "специален номер" или "номер с добавена стойност" не съм съвсем сигурен, понеже не е мой телефона, а на много близък човек до мен.Опитваме се да си обясним възможно ли е да се извършат тези разговори от порядъка на 10 сек в интервал от около 1-2 часа. постоянно и въобще някой от Вас имал ли е такъв случай да не е звънял на номер (от този род с добаване стойност), а той да фигурира във фактурата му? Държа да отбележа, че никой не е докосвал телефона освен собственика, а той не е звънял със сигурност на този номер. На някой да му е познат 01585?Навъртяните разговори като брой са 38 за този период от 1-2 часа.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фактура на Мтел или измама?!
Collapse
X
-
На мен ми звучи като номер на някоя игра. Ако може да си спомни човека къде е бил по време на тези 1-2часа. Ако си оставил телефона на някой телефона или пък е оставил някъде и някой е имал достъп. Може и някое детенце да се е зарибило от телевизора(ако е от някоя игра) и да е звъняло.По принцип каквото и да се говори според мен мобилните оператори не биха се занимавали да играят толкова надребно да надписват сметки. Техническа грешка също ми се вижда минимално като възможност.Твоят близък може и да е сигурен, че не е звънял, но нека си спомни къде му е бил телефона по това време.
-
и на мен ми са е случвало колега да ми показва разговори с телефони дето за пръв път виждам номера ходил съм да се разправям нищо не стана казаха званели сте и толкова ..... сега пък ми пращат смс че имам някав креди ( по точно няколко ) на стойност 5000 10 000 лв и 25 000 и че трябва да направя вноската щото изтичал срока и ако не по съдебен път ще ми бъдат взети парите . Да отбележа че нямам заеми или кредити нито съм поръчител на някой !ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Grisha_bravo написа:и на мен ми са е случвало колега да ми показва разговори с телефони дето за пръв път виждам номера ходил съм да се разправям нищо не стана казаха званели сте и толкова ..... сега пък ми пращат смс че имам някав креди ( по точно няколко ) на стойност 5000 10 000 лв и 25 000 и че трябва да направя вноската щото изтичал срока и ако не по съдебен път ще ми бъдат взети парите . Да отбележа че нямам заеми или кредити нито съм поръчител на някой !Fiat fen
Коментар
-
То това всичко добре, ама проблема е, че телефона не е използван със сигурност от др.лице. През цялото време е бил в него, не е набирано особено пък игри. Разправяхме се в Мтел, но единственото което испяхме да постигнем е - "Говорили сте с този номер". Вече се съмнявам в конкретния апарат. Да се е чалнал нещо и сам да набирал. Ама пък точно такъв номер да уцели ...... Продължавам да дълбая и ако има резултат ще пиша, а ако някой се сеща за такъв номер може да сподели .....Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Не мога да разбера какво сте очаквали да постигнете, като се разправяте с Мтел (или кой да е друг оператор). Какво мислите, че някой продавач ще ви каже - може би "Много сте прав, ще ви върнем парите"? Същото важи и за кол центъра. При подобни проблеми кореспонденцията се води изцяло писмено, препоръчано с обратна разписка или еквивалента при куриерите до централния офис.Grisha_bravo: Някой е взел кредити, които няма намерение да връща, и е дал случаен телефон/ или ако ти е нов номера някой преди теб е взел кредити и е оставил този номер. Ако ти пречат смс-те - обади се или отиди до съответната институция и им кажи да не те безпокоят - не е тяхна вината.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Не мога да разбера какво сте очаквали да постигнете, като се разправяте с Мтел (или кой да е друг оператор). Какво мислите, че някой продавач ще ви каже - може би "Много сте прав, ще ви върнем парите"? Същото важи и за кол центъра. При подобни проблеми кореспонденцията се води изцяло писмено, препоръчано с обратна разписка или еквивалента при куриерите до централния офис.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Смятам че открих проблема.Оказва се че такъв номер, както изказа съмнения колегата Immortal няма, а във фактурата е изписан с нула. А намерих такава идиотска игра, която се провежда под името "Къща на парите". И за мобилните оператори номера е 1585 с обаждане ако желаеш да се включиш на живо за да отговориш на въпрос. Сега остава да разберем, как се е случило това с обажданията, защото моя близък твърди упорито, че телефона е бил у него и то става въпрос за 11:30 когато със сигурност телефона е до него.Със сигурност от мтел отговориха, че на този телефон се провел разговор, което смея да твърдя, че не е лъжа и цената 1.20 да някаква фиксирана е на минута, като се води "Специален номер" или "Номер с добавена стойност" не си спомям точно, но е цифра пара поне за жената, притежател на телефона.Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
ele : номера ми е от поне 7 години ходил съм да се разправям в Мтел че нямам заеми и да съм поръчител на някой и ми казаха : съжелявам този номер е посочен дори и да не сте вие ще се изпращат смс-и до изплащане на кредита .... ?!?!?!??!?!? Другото което е искам да се оплача за Мтел-а е нали преди няколко месеца с приятелакта ми си зехме 2 карти който говорят безплатно помежду си и 2 телефона сичко за 17 лв 2-та телефона 2 сим карти и предплатено за 1 месец напреде таксата ( която е 12 лв) този месец имахме затруднения и други непредвидени разходи и изпуснахме срока след което ми пратиха писмо че ако не си платя телефона в срок от 24 часа ще получа начисление по 99 лв на телефон ( телефоните не са на изплащане ! ) в договора го няма никаде това ако си пропусниш срока за плащане че има неустойки ..............П.С. колега извинявам се за спама в темата ти !ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Колеги, все още ли има такива от вас, които да не са разбрали, че МТЕЛ е операторът с най-лоши условия у нас?!?Не знам защо vital го е написал с малки букви това отдолу..." Само чакам да ми изтече договора и се местя" - аз бих го написал с огромни.Бил съм абонат на МТЕЛ преди много години, отървах се от тях, и се бях зарекъл да не припарвам до офисите им. Преди година се излъгах да си взема хоумбокс (интернет и офис телефон) от тях, и сега горещо съжалявам, но няма отърване още една година. Ама ще ги изтрая, пък ако дай Боже дойде някой лев излишен - ще им го върна, ще им платя неустойките, и само за кеф, ще си взема МТЕЛ-ския номер и ще го прехвърля към друг оператор. Да ги е яд.П.П. Откакто съм на вивател се родих. Преди ползвах 3 карти на глобул (аз,жената и брат ми) в бизнес група. Плащахме средно на месец около 100-120 лв общо. Сега с Вивакомските плащаме средно около 60 лв ОБЩО. Намаление с около 50%, без да сме си променили осезателно навиците да звъним.
Коментар
-
Имах номер на Мтел, таксуваха ме за всевъзмони неща, които никъде не пише, че се таксуват, като са започне от гласовата поща и се стигне до разговорите към *88 докато си в роуминг.Имах Мтелския номер в продължение на 6 години и общо бях изговорил (набрани от мен разговори по брояча на апарата - 18 часа)Сега имам Вивателски номер - за 3 месеца имам навъртяни на новия GSM апарат на занулен брояч - общо 14 часа - сами си сравнете къде са 72 месеца и къде са 3-4 месеца и при кой оператор са по-евтини разговорите.
Коментар
-
Колеги,абсолютно съм съгласен с вас за М-телските т.наречени услуги.И сега идва моят въпрос???Ще мога ли да си взема номера и да се прехвърля към друг оператор след като номера ми е на фирма?Почти съм сигурен,че не мога,но какво бихте ме посъветвали вие?От 8 години съм с този номер!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар