Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Надхитри крадеца

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да не е трудно ако си в колата някои може да те чукне леко и ти да слезеш без ключовете и хоп.Друг номер е гледах как на една и гепиха колата понеже е с чип КАЙЕНА бяха и вързали кофа за задния теглич ,и като тръгна понеже кофата вдига шум и се удря в бронята и естесвено офцата слезе веднага и отиде зад колата а един хитрец веднага се качи на колата с запален двигател и хоп...А колко още много хитрини има......
    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Нашите коли са малко неизгодни за крадене - имат вградени имобилайзери, които сравнително трудно се преодоляват, а пък иначе са евтини и не си заслужава да се крадат.Аз лично съм си забравял ключовете на ключалката на вратата (2 пъти) - единия път ги беше прибрал бармана на близкото кафене и ми ги даде като ме видя (аз си карах с дубликатите през това време), а втория път ги намерих хвърлени вътре на седалката, а колата оставена отключена. Късмет съм изкарал, че ги е намерил свестен човек.Защити иначе на колите съм виждал доста и различни. Все се смея на един приятел, който си купи чисто нов Шевролет Матиз, има фабричен имобилайзер, аларма, и допълнително монтиран скрит ключ-маса с отделяем контакт (всеки път си го взима със себе си и няма как да се преодолее без предварителна подготовка).Какви защити имам аз - не казвам, щото дяволът си няма друга работа, а седи и чете по форумите

Коментар

Immortal написа:
        ...Какви защити имам аз - не казвам, щото дяволът си няма друга работа, а седи и чете по форумите
        На един приятел имобилайзера е монтиран допълнително като екстра - обвързан е с включването на радио-то в колата - т.е. един от сигналите, които взема за сработването е от изводите за електрическа антена - аверчето до сега се ядосва, че така ги е накарал да го направят - хем не смее да си забрави панела в колата, че остава без нея, хем като го забрави в къщи или нейде другаде - се връща, че иначе пак няма мърдане Виждал съм какви ли не тарикатлъци, но най-готините имобилайзери на които съм попадал са обвързани с оборудването на колата и "предаварително" боравене с него. Например да светнеш къси-дълги, да пуснеш ляв мигач и да "бибитнеш" и чак след това да можеш да запалиш
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
          Immortal написа:
          ...Какви защити имам аз - не казвам, щото дяволът си няма друга работа, а седи и чете по форумите
          На един приятел имобилайзера е монтиран допълнително като екстра - обвързан е с включването на радио-то в колата - т.е. един от сигналите, които взема за сработването е от изводите за електрическа антена - аверчето до сега се ядосва, че така ги е накарал да го направят - хем не смее да си забрави панела в колата, че остава без нея, хем като го забрави в къщи или нейде другаде - се връща, че иначе пак няма мърдане Виждал съм какви ли не тарикатлъци, но най-готините имобилайзери на които съм попадал са обвързани с оборудването на колата и "предаварително" боравене с него. Например да светнеш къси-дълги, да пуснеш ляв мигач и да "бибитнеш" и чак след това да можеш да запалиш
          Не мисля,че ще е удобно всеки път когато тръгваш да бибиткаш или да правиш други маймунджулуци.Аи ако някой те е набелязал ще му направи впечатление,че всеки път преди да тръгнеш правиш едно и също...
          Fiat fen

Коментар

По добре си сложи един прекъсвач на стартера ( като реле) като не ти е изключена алармата да е отворена веригата и да не ти варти стартера , не казвам че е спасение но е по добрия избор от ’ дискотечните идей’
            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

постелка с карфици на шофьорската седалка и вграден електрошок в облегалката за главата

Коментар

mnpenchev написа:
                постелка с карфици на шофьорската седалка и вграден електрошок в облегалката за главата
                Е това вече се казва защита...
                Speed, give me what I need!
                Fiat Bravo 1.8 GT 16V 113hp (My ex-love)
                Lancia Lybra 5.20 VIS 150hp (My new love)

Коментар

С риск пак някой да се рзписка аз ще споделя, че колкото пъти ми се е налагало да опирам до автокаското, толкова пъти не съм имал проблеми! Разбира се тази застраховка не предпазва колата от кражба, а само дава спокойствие, че ще получиш обезщетение. Иначе няма спасение... ако щеш два лоши ротвайлера затвори вътре, ще го отровят и пак ще ти гепят/оберат колата. В повечето случаи по мои наблюдения не се ограбват случайни коли, а такива с яка музика, или без секретни болтове на джантите например. Разбира се аз лично съм ставал жерта и на гладни наркомани, които от старата ми кола бяха гепили... 5-6 мизерни касетки! А иначе нашите фиатки (или поне на тези които им работи) имат имобилайзер Fiat Code, който прави кражбата на колата малко по-трудна и за масовите смотани крадци това е вид пречка. Специалистите в тази област не крадат Фиати!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                  X