да не е трудно ако си в колата някои може да те чукне леко и ти да слезеш без ключовете и хоп.Друг номер е гледах как на една и гепиха колата понеже е с чип КАЙЕНА бяха и вързали кофа за задния теглич ,и като тръгна понеже кофата вдига шум и се удря в бронята и естесвено офцата слезе веднага и отиде зад колата а един хитрец веднага се качи на колата с запален двигател и хоп...А колко още много хитрини има......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Надхитри крадеца
Collapse
X
-
Нашите коли са малко неизгодни за крадене - имат вградени имобилайзери, които сравнително трудно се преодоляват, а пък иначе са евтини и не си заслужава да се крадат.Аз лично съм си забравял ключовете на ключалката на вратата (2 пъти) - единия път ги беше прибрал бармана на близкото кафене и ми ги даде като ме видя (аз си карах с дубликатите през това време), а втория път ги намерих хвърлени вътре на седалката, а колата оставена отключена. Късмет съм изкарал, че ги е намерил свестен човек.Защити иначе на колите съм виждал доста и различни. Все се смея на един приятел, който си купи чисто нов Шевролет Матиз, има фабричен имобилайзер, аларма, и допълнително монтиран скрит ключ-маса с отделяем контакт (всеки път си го взима със себе си и няма как да се преодолее без предварителна подготовка).Какви защити имам аз - не казвам, щото дяволът си няма друга работа, а седи и чете по форумите
Коментар
-
Immortal написа:...Какви защити имам аз - не казвам, щото дяволът си няма друга работа, а седи и чете по форумитеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Immortal написа:...Какви защити имам аз - не казвам, щото дяволът си няма друга работа, а седи и чете по форумитеFiat fen
Коментар
-
По добре си сложи един прекъсвач на стартера ( като реле) като не ти е изключена алармата да е отворена веригата и да не ти варти стартера , не казвам че е спасение но е по добрия избор от ’ дискотечните идей’ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
mnpenchev
Коментар
-
С риск пак някой да се рзписка аз ще споделя, че колкото пъти ми се е налагало да опирам до автокаското, толкова пъти не съм имал проблеми! Разбира се тази застраховка не предпазва колата от кражба, а само дава спокойствие, че ще получиш обезщетение. Иначе няма спасение... ако щеш два лоши ротвайлера затвори вътре, ще го отровят и пак ще ти гепят/оберат колата. В повечето случаи по мои наблюдения не се ограбват случайни коли, а такива с яка музика, или без секретни болтове на джантите например. Разбира се аз лично съм ставал жерта и на гладни наркомани, които от старата ми кола бяха гепили... 5-6 мизерни касетки! А иначе нашите фиатки (или поне на тези които им работи) имат имобилайзер Fiat Code, който прави кражбата на колата малко по-трудна и за масовите смотани крадци това е вид пречка. Специалистите в тази област не крадат Фиати!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар