liverpool235 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ivailo rachev написа:абе хора поста ми може да изглежда тъпичък ама да си кажа.преди 2 седмици си взех фиата и бях много против италианските автомобили въпреки това го взех та със всеки изминат метър с него се влюбвам все повече във фиат
Коментар
-
ivailo rachev написа:абе хора поста ми може да изглежда тъпичък ама да си кажа.преди 2 седмици си взех фиата и бях много против италианските автомобили въпреки това го взех та със всеки изминат метър с него се влюбвам все повече във фиатФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
VIN написа:ivailo rachev написа:абе хора поста ми може да изглежда тъпичък ама да си кажа.преди 2 седмици си взех фиата и бях много против италианските автомобили въпреки това го взех та със всеки изминат метър с него се влюбвам все повече във фиат
Коментар
-
liverpool235 написа:ivailo rachev написа:абе хора поста ми може да изглежда тъпичък ама да си кажа.преди 2 седмици си взех фиата и бях много против италианските автомобили въпреки това го взех та със всеки изминат метър с него се влюбвам все повече във фиат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар