Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

с мотор ли?

Коментар

не с кола, а мойта беше почти пълна

Коментар

Ко им се дразниш само на хлапетата? Винаги ще е така! Кажи какво направи тоя с хондата.

Коментар

на светофара започна да ме дразни понеже тръгнах преди него превърта гуми да ме догони ръчка я колата засича ме защото щеше да се навре под един камион още повече сигурно го подразни ,че съм женка с пълна кола с народ а съм преди него кой го знай.

Коментар

Кофти е когато те засичат! На мен постоянно ми се случва, ама аз не мълча с клаксоните.

Коментар

не съм свиркала но го благослових после благослових и бензинджийте и се прибрах със светнала лампа на бензина

Коментар

Ааааа, свиря си аз, докато оня не примигне с аварийките. ПОнякога ми се се случвало повече от 100-200 метра с надути клаксони да карам зад нахалника.

Коментар

rosi написа:
                  ей днес един гъзльо как ме издразни с една хонда
                  даде ли му се бе Росе? а знаеш ли как се дразнят като ги подмине жена ...да не ти казвам ако се усмихнеш какъв стимул придобиват

Коментар

как ще му се дам нищо че лампата светеше за бензин, то това го и подразни че тръгнах първа

Коментар

Ми той къде блей, че не тръгва?

Коментар

един с едно ауди щеше да се претрепе заради подобна ситуация, е вярно че с по-мощна кола, ама на градско и в натоварен трафик конете не са от значение

Коментар

не съм го гледала аз се ядосвах на мойта ламя, че бензин не и стига и тръгнах скоро не я бях ръчкала марчето уж ставам по примерна но до кога незнам

Коментар

rosi написа:
                            как ще му се дам нищо че лампата светеше за бензин, то това го и подразни че тръгнах първа
                            Ако страж беше тук, щеше да ти каже Браво

Коментар

Бе мани - хлапета - само се вързват за глупости. Не си карат карането, ами...

Коментар

бат Живко на младини бях доста дива но сега взех да остарявам и ставам уж примерна но винаги има изключениеблонди сражара сигурно е в някоя квартална кръчма полива мачовете

Коментар

Working...
                                X