strajaro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
popara801 написа:ivailo rachev написа:е на мен бравото си ми харесваше от много време ама викам не то е фиат и т.н. и тоя като го видях в мобилето и само по снимки викам моя е и така стана че сега нямам много опит с фиат имам едва 800 километра с него ама почнах да си връщам думите назад за марката фиат
Коментар
-
аз парички имам,но точно в момента не са ми излишни но все пак благодаря за поканата,ще се видим на Междене другата седмица.един комшия преди няколко месеца си взи пунто 97-ма и викам как може да си вземеш фиат и т.н. и той ся се смее и вика пък на мен говорешеAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
VIN написа:Сега ако можех да върна времето назад не бих го взел, то ми излезе колкото едно HGT До тука съм на 4800лв и има още да се дават, не знам кога ще свърши това????FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
VIN написа:strajaro написа:VIN написа:Сега ако можех да върна времето назад не бих го взел, то ми излезе колкото едно HGT До тука съм на 4800лв и има още да се дават, не знам кога ще свърши това????
Коментар
-
ivailo rachev написа:аз парички имам,но точно в момента не са ми излишни но все пак благодаря за поканата,ще се видим на Междене другата седмица.един комшия преди няколко месеца си взи пунто 97-ма и викам как може да си вземеш фиат и т.н. и той ся се смее и вика пък на мен говорешеФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
strajaro написа:VIN написа:strajaro написа:VIN написа:Сега ако можех да върна времето назад не бих го взел, то ми излезе колкото едно HGT До тука съм на 4800лв и има още да се дават, не знам кога ще свърши това????
Коментар
-
VIN написа:strajaro написа:VIN написа:strajaro написа:VIN написа:Сега ако можех да върна времето назад не бих го взел, то ми излезе колкото едно HGT До тука съм на 4800лв и има още да се дават, не знам кога ще свърши това????
Коментар
-
strajaro написа:VIN написа:strajaro написа:VIN написа:strajaro написа:VIN написа:Сега ако можех да върна времето назад не бих го взел, то ми излезе колкото едно HGT До тука съм на 4800лв и има още да се дават, не знам кога ще свърши това????
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар