Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

strajaro написа:
    VIN написа:
    Сега ако можех да върна времето назад не бих го взел, то ми излезе колкото едно HGT До тука съм на 4800лв и има още да се дават, не знам кога ще свърши това????
    скоро колега
    Няма да е скоро Трябва ми кормилна рейка, боядисване, тампони на задния мост, и джантички мисля да му взема, това за сега не знам още какво може да излезе.

Коментар

popara801 написа:
      ivailo rachev написа:
      е на мен бравото си ми харесваше от много време ама викам не то е фиат и т.н. и тоя като го видях в мобилето и само по снимки викам моя е и така стана че сега нямам много опит с фиат имам едва 800 километра с него ама почнах да си връщам думите назад за марката фиат
      Така е станал си маниак още от началото.Аз като взех моя първи фиат от Дупница и по средата на пътя като му долях гориво вече бях насран от кеф.Вървеж горене нямат равни.За това си го обичам и се зарибих във форума и веч ще е така!Утре кво ще правиш?Ако нямаш работа,а имаш парички ела на срещата в Казанлък в 15 часа на стадиона и от там ще ходим на Копринка да видим каква е базата на която ще се събираме. :P
      Митак на ОМВ съм писал виж в темата, на стадиона не можеш припари фраш е, там има панаир за празника

Коментар

аз парички имам,но точно в момента не са ми излишни но все пак благодаря за поканата,ще се видим на Междене другата седмица.един комшия преди няколко месеца си взи пунто 97-ма и викам как може да си вземеш фиат и т.н. и той ся се смее и вика пък на мен говореше
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

VIN написа:
          Сега ако можех да върна времето назад не бих го взел, то ми излезе колкото едно HGT До тука съм на 4800лв и има още да се дават, не знам кога ще свърши това????
          Виж ся ако беше взел HGT сега щеше да викаш дадох пари колкото за една цедка.Затова тези работин се гледат при закупуването на колата и пак не е гаранция.Бъркаш в чувала и дано не пуши отзад!!!
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=mOXnV...поздрав

Коментар

VIN написа:
              strajaro написа:
              VIN написа:
              скоро колега
              Няма да е скоро Трябва ми кормилна рейка, боядисване, тампони на задния мост, и джантички мисля да му взема, това за сега не знам още какво може да излезе.
              ела да ти дам моите джанти

Коментар

ivailo rachev написа:
                аз парички имам,но точно в момента не са ми излишни но все пак благодаря за поканата,ще се видим на Междене другата седмица.един комшия преди няколко месеца си взи пунто 97-ма и викам как може да си вземеш фиат и т.н. и той ся се смее и вика пък на мен говореше
                И аз бях същия случай-само се смеех на едно приятелче с една Темпричка,че кара Фиат и т.н и след Това Хоп се качих в Бравото и си казах"това е моята кола"
                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

strajaro написа:
                  VIN написа:
                  strajaro написа:
                  VIN написа:
                  скоро колега
                  Много скъпи твоите

Коментар

аз като отидох да видя моето браво запалих го покарах го точно 500 метра спрях на една отбивка и казах на пича това е моята кола
                    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

VIN написа:
                      strajaro написа:
                      VIN написа:
                      strajaro написа:
                      VIN написа:
                      скоро колега
                      Много скъпи твоите
                      ама пък са хубави и са от пунто като твойто

Коментар

strajaro написа:
                        VIN написа:
                        strajaro написа:
                        VIN написа:
                        strajaro написа:
                        VIN написа:
                        скоро колега
                        Много скъпи твоите
                        ама пък са хубави и са от пунто като твойто
                        Ама пък са скъпи

Коментар

ама хубави за тебе цената е друга

Коментар

Ей ша напрайте пазарлъка!
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                              Ей ша напрайте пазарлъка!
                              ми къ

Коментар

Търся нещо по различно от оригиналните фиат джанти независимо от кои модел

Коментар

Working...
                                X