Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

strajaro написа:
    VIN написа:
    ivailo rachev написа:
    абе хора поста ми може да изглежда тъпичък ама да си кажа.преди 2 седмици си взех фиата и бях много против италианските автомобили въпреки това го взех та със всеки изминат метър с него се влюбвам все повече във фиат
    Ми то и аз тръгнах за SAXO VTS или пежо 106 спорт ама се върнах с пунто
    вин поне хгт да беше взел
    Още две хилки отгоре от къде да ги взема???

Коментар

strajaro написа:
      liverpool235 написа:
      ivailo rachev написа:
      абе хора поста ми може да изглежда тъпичък ама да си кажа.преди 2 седмици си взех фиата и бях много против италианските автомобили въпреки това го взех та със всеки изминат метър с него се влюбвам все повече във фиат
      Ем и аз никога не съм си мислел,че ще карам италянска кола ии по-точно Фиат,но ето го вече половин година си му се радвам на Фиатчето и си го харесвам много
      доло горе стават като коли
      Единствената ми болка е че исках някой кораб за кола,ноо се примирих засега с двувратката..
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
        strajaro написа:
        liverpool235 написа:
        ivailo rachev написа:
        Ем и аз никога не съм си мислел,че ще карам италянска кола ии по-точно Фиат,но ето го вече половин година си му се радвам на Фиатчето и си го харесвам много
        доло горе стават като коли
        Единствената ми болка е че исках някой кораб за кола,ноо се примирих засега с двувратката..
        да ти дам мойта малолитражка

Коментар

VIN написа:
          strajaro написа:
          VIN написа:
          ivailo rachev написа:
          Ми то и аз тръгнах за SAXO VTS или пежо 106 спорт ама се върнах с пунто
          вин поне хгт да беше взел
          Още две хилки отгоре от къде да ги взема???
          банка дск

Коментар

е на мен бравото си ми харесваше от много време ама викам не то е фиат и т.н. и тоя като го видях в мобилето и само по снимки викам моя е и така стана че сега нямам много опит с фиат имам едва 800 километра с него ама почнах да си връщам думите назад за марката фиат
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
              Колега,щом за толкова малко време си усетил магията,значи имаш и нашите мазохистични наклонности! Все пак бъди радостен,че нямаш съдбата на изгоряла немска каска в боя!!!Бивш VW GOLF 3!!!И това ако не е секта???
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да ама не дават безлихвен заем

Коментар

VIN написа:
                  Да ама не дават безлихвен заем
                  не

Коментар

ооо не аз съм казал че голф ще е последната кола която ще си купя,но нашето наистина си е мазохизъм.та имам познат който има браво.аз исках да си взема форд фокус но много щях да се натоваря с парите понеже съм едва на 21 години да нито съм някое мамино синче нито някой който взема 2000лв заплата и като видях тоя фиат звъня на моя човек викам кажи доволен ли си въобще да ходя ли да го гледам.той вика я оставяй тея фордове и сега ми натяква аз казах ли ти да оставяш тея умрели фордове

Коментар

ivailo rachev написа:
                      ооо не аз съм казал че голф ще е последната кола която ще си купя,но нашето наистина си е мазохизъм.та имам познат който има браво.аз исках да си взема форд фокус но много щях да се натоваря с парите понеже съм едва на 21 години да нито съм някое мамино синче нито някой който взема 2000лв заплата и като видях тоя фиат звъня на моя човек викам кажи доволен ли си въобще да ходя ли да го гледам.той вика я оставяй тея фордове и сега ми натяква аз казах ли ти да оставяш тея умрели фордове
                      не е редно да се говори така за друга марка

Коментар

Сега ако можех да върна времето назад не бих го взел, то ми излезе колкото едно HGT До тука съм на 4800лв и има още да се дават, не знам кога ще свърши това????

Коментар

ти върви в ДСК и им кажи да ти дадат 2000лв. и ако не им ги върнеш няма да ти дават повече и готово

Коментар

VIN написа:
                            Сега ако можех да върна времето назад не бих го взел, то ми излезе колкото едно HGT До тука съм на 4800лв и има още да се дават, не знам кога ще свърши това????
                            скоро колега

Коментар

ivailo rachev написа:
                              е на мен бравото си ми харесваше от много време ама викам не то е фиат и т.н. и тоя като го видях в мобилето и само по снимки викам моя е и така стана че сега нямам много опит с фиат имам едва 800 километра с него ама почнах да си връщам думите назад за марката фиат
                              Така е станал си маниак още от началото.Аз като взех моя първи фиат от Дупница и по средата на пътя като му долях гориво вече бях насран от кеф.Вървеж горене нямат равни.За това си го обичам и се зарибих във форума и веч ще е така!Утре кво ще правиш?Ако нямаш работа,а имаш парички ела на срещата в Казанлък в 15 часа на стадиона и от там ще ходим на Копринка да видим каква е базата на която ще се събираме. :P
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ivailo rachev написа:
                                ти върви в ДСК и им кажи да ти дадат 2000лв. и ако не им ги върнеш няма да ти дават повече и готово
                                аз по банки не ходя

Коментар

Working...
                                X