strajaro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
strajaro написа:liverpool235 написа:ivailo rachev написа:абе хора поста ми може да изглежда тъпичък ама да си кажа.преди 2 седмици си взех фиата и бях много против италианските автомобили въпреки това го взех та със всеки изминат метър с него се влюбвам все повече във фиатФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:strajaro написа:liverpool235 написа:ivailo rachev написа:абе хора поста ми може да изглежда тъпичък ама да си кажа.преди 2 седмици си взех фиата и бях много против италианските автомобили въпреки това го взех та със всеки изминат метър с него се влюбвам все повече във фиат
Коментар
-
VIN написа:strajaro написа:VIN написа:ivailo rachev написа:абе хора поста ми може да изглежда тъпичък ама да си кажа.преди 2 седмици си взех фиата и бях много против италианските автомобили въпреки това го взех та със всеки изминат метър с него се влюбвам все повече във фиат
Коментар
-
е на мен бравото си ми харесваше от много време ама викам не то е фиат и т.н. и тоя като го видях в мобилето и само по снимки викам моя е и така стана че сега нямам много опит с фиат имам едва 800 километра с него ама почнах да си връщам думите назад за марката фиатAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:абе хора поста ми може да изглежда тъпичък ама да си кажа.преди 2 седмици си взех фиата и бях много против италианските автомобили въпреки това го взех та със всеки изминат метър с него се влюбвам все повече във фиатFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
ооо не аз съм казал че голф ще е последната кола която ще си купя,но нашето наистина си е мазохизъм.та имам познат който има браво.аз исках да си взема форд фокус но много щях да се натоваря с парите понеже съм едва на 21 години да нито съм някое мамино синче нито някой който взема 2000лв заплата и като видях тоя фиат звъня на моя човек викам кажи доволен ли си въобще да ходя ли да го гледам.той вика я оставяй тея фордове и сега ми натяква аз казах ли ти да оставяш тея умрели фордовеAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:ооо не аз съм казал че голф ще е последната кола която ще си купя,но нашето наистина си е мазохизъм.та имам познат който има браво.аз исках да си взема форд фокус но много щях да се натоваря с парите понеже съм едва на 21 години да нито съм някое мамино синче нито някой който взема 2000лв заплата и като видях тоя фиат звъня на моя човек викам кажи доволен ли си въобще да ходя ли да го гледам.той вика я оставяй тея фордове и сега ми натяква аз казах ли ти да оставяш тея умрели фордове
Коментар
-
ivailo rachev написа:е на мен бравото си ми харесваше от много време ама викам не то е фиат и т.н. и тоя като го видях в мобилето и само по снимки викам моя е и така стана че сега нямам много опит с фиат имам едва 800 километра с него ама почнах да си връщам думите назад за марката фиатFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар