Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

К’ъв коборг бе, мой. Нищо ми няма, само ме е яд че ме спряха и ми зеха 20 лева.

Коментар

Пак ли бе ?Тоя път за кво ?Роси - Стражо или реанимира у тях или си дави мъката в бира
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

май няма равни на тях

Коментар

каква мъка дави? сигурна не е магъл да се налюля подобаващо със скоросмъртица

Коментар

Ами минавайки през бургас си гледам картата, останалите ме припират, гледам да се върна откъдето съм дошъл. И по едно време вече последната отсечка съм навлязъл в еднопосочна улица. Ся ко да правя - да се разтворя във въздуха ли? Пускам аварийките и така излязох от там. И по едно време зад мен куки - пуснали буркана. Че ура-тута - разбрахме се.

Коментар

на 4 очи и 2 сърца

Коментар

Хахахахаха - дам! Мръсници. Няма кьорава табела за варна, останалите ме припират, обясних им, като хората сега - как да се върна обратно? То там няма и как да се отбие и завърти. Сигурен съм, че не съм първия объркал се - те от това замезват.

Коментар

съжалявам но не е луд този който яде баницата а този който я дава

Коментар

Еми да - така е.

Коментар

ако не ги беше дал сега щеше да си с 20 лв по богат пък акт или фиш да платиш когато можеш

Коментар

///// написа:
                        Хахахахаха - дам! Мръсници. Няма кьорава табела за варна, останалите ме припират, обясних им, като хората сега - как да се върна обратно? То там няма и как да се отбие и завърти. Сигурен съм, че не съм първия объркал се - те от това замезват.
                        Абе Живак,как ще се объркаш в Бургас ве? Караш си само направо.То си има табели за София и Варна!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Има табели - дръжки! И не е - караш си само направо! Ако беше така - нямаше да е пред мен картата на бургас.

Коментар

Затуй - жи пи ес
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ам незнам дали джипиеса е актуализиран със забранените улици. Абе стига - накръст ме разпънахте.

Коментар

бат Живко ами в СФ как ще се оправиш бре човек

Коментар

Working...
                                X