Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    То в бензина е истината - спор да няма! Друг е въпроса до колко ни отърва да караме на това гориво!
    По точно казано от това няма!
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

аз ви оставям

Коментар

strajaro написа:
        аз ви оставям
        лека нощ страж

Коментар

strajaro написа:
          аз ви оставям
          Що бе - насмука ли се? Айде преди да се предадеш - да ми обещаеш нещо, а?

Коментар

лека колега ..... пък някой хора се поскатават с постата за пица и бира..... някой карат бяло Типо и са от Варна ... такаче да правят поканата докато е време
            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

liverpool235 написа:
              ///// написа:
              То в бензина е истината - спор да няма! Друг е въпроса до колко ни отърва да караме на това гориво!
              По точно казано от това няма!
              Истината е,че една кола трябва да се кара с горивото за което е произведена.Дизел - дизел,бензин - бензин ! Сложиш газ,то центровки,то компютри,то бензиновата помпа сдала багажа,то двигателя няма мощност,ако имал мощност горяла много колата. Малко по малко почвам да си оправям колата да работи и на бензин,щото след като 10-15 години е само на газ и предполагам се сещате. При разлика почти по-малка от 1.00 лв просто няма смисъл да се кара на газ.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

///// написа:
                strajaro написа:
                аз ви оставям
                Що бе - насмука ли се? Айде преди да се предадеш - да ми обещаеш нещо, а?
                слушам

Коментар

принко в голяма заблуда си ама твоя работа

Коментар

Grisha_bravo написа:
                    лека колега ..... пък някой хора се поскатават с постата за пица и бира..... някой карат бяло Типо и са от Варна ... такаче да правят поканата докато е време
                    Не НЯКОИ! Само аз карам бяло типо и сме от Варна и ни познават всички от фиатския форум в цяла България!

Коментар

strajaro написа:
                      Да доведеш на Копринка едно момиче от... София... Става ли?

Коментар

strajaro написа:
                        И тука има истина доста.
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

нищо не обещавам

Коментар

///// написа:
                            Grisha_bravo написа:
                            Не НЯКОИ! Само аз карам бяло типо и сме от Варна и ни познават всички от фиатския форум в цяла България!
                            чакам си поканата за мястото кадето ще се сабирате нали айде пия много бира ама вече долавям егоизъм
                            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

strajaro написа:
                              нищо не обещавам
                              ОБЕЩАЙ ПРЕД ЦЕЛИЯ ФОРУМ! Иначе аз ще ти я доведа, ако не те е срам!

Коментар

liverpool235 написа:
                                strajaro написа:
                                И тука има истина доста.
                                към 40000 км наметан съм минал икономията по една крома на година

Коментар

Working...
                                X