Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Rover 45

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнение за Rover 45

Колеги, моля за мнение! Един много близък приятел е харесъл един много запазен екземпляр на този модел. Според думите на търговеца, колата е 2000 година, дизеляк 2,0, на реални 50 000 километра, всичко платено за 2010 година, той (джамбазина) си я бил оставил за него но може и да я продаде... Което ме навежда на черни мисли...Приятелят ми е разгледал колата и сподели, че е супер запазена! В събота заминаваме да я гледаме.Моите притеснения са точно от тази лъскавост, подозрително малкото километри пробег за 10-годишна кола, твърдението, че "бил я запазил за него" + това доколкото знам Rover фалираха преди години, т.е. може ли да се очакват затруднения с резервни части в бъдеще?

Всичките джамбазки трикове на едно място Ако приятелят ти много я е харесал и цената е ПОД а не над пазарната, да я взима. След щателен оглед, разбира се
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Цената е 6500. Сега ще проверя как са обявите Явно тази цена е доста НАД обявите в карс.бг

Коментар

За толкова пари ще намери Ауди или Пасат, да не говорим за италианките. За какво му е такъв таралеж в гащите.
        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

И на мен ми се вижда скъпичко. Не са лоши колите, части има доволно.

Коментар

Колега той за 4500 може да си вземе Хонда Акорд,със същият двегател.
            ex. punto elx 1.2i
            Lancia Libra 1.6

Коментар

Наскоро ми предлагаха такъв Ровър за 2000 лв, само че с десен волан.Във всички случаи цената е много завишена.Иначе са симпатични коли, доколкото знам, двигателите им са на Хонда.

Коментар

Само някои са на Хонда

Коментар

Карам такъв и съм изключителнио доволен от колата.Моята е бензин и по мое мнение дизела не е добър. На бензин дава разход 5.5-6 извънградско и 7 до (най-многo 8 в София) градско. Това за мотор 1,4 16V 103hp
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Брато , аз карам Rower , доволен съм от колата незнам за цената ( дали е реална ) на тази която е харесал твоя човек .Километрите са ми малко под съмнение. Мотора е стабилен, ходова част също ,верно , че са малко по-скъпи частите , но не е такава болка за умиране , и не се чупи чак толкова като италианките ( Нищо лично ).Извод: АКО е читава колата в никакъв случай няма да сгреши .
                    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Благодаря на отзовалите се колеги! В събота ще има развитие Но който иска - да пише още.

Коментар

аз съм чувал за някакъв двг на ровер с фабричен дефект в гарннитурата на главата, но кой е точно двг не знам....
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Не става въпрос за тоя модел двигател... насочих го към форума на Роувър там има всичко което го вълнува човека, даже може и тема да си пуснес конкретното запитване.П.с. sorry ако съм направил реклама .
                          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Хубавата кола си струва пари!!!Има коли на по 50 000, кът са но има.Дори и да не е на 50к ще си личи ако не е на много.За пари всичко се продава.Части бол, ходовата е изключително здрава, моторите също. 5/100.
                            VTS 16V

Коментар

За 12години работа по тази марка хубава кола не съм видял.Най вероятно защото такава никога не е произвеждана.Ако наистина сте приятели направи всичко възможно да го откажеш.Иначе мотора не е лош и си е на Rover(доразвит Перкинс).

Коментар

Working...
                              X