Преди да я предам където няма да си мръднат пръста да потърсят собственика я пускам тук.Табелата е загубена в Казанлък пред блок 39 кв.Васил Левски понеже като завали дъжд става езеро на пътното платно.Имам желанието да я предам лично на собственика.СТ 1163 СВАко изискам информация за адреса на собственика на автомобила дали ще ми дадат за да му върна рег.табелата.Все пак една пререгистрация си е около70 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Намерих изгубена регистрационна табела СТ 1163 СВ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIN написа:Не вярвам да ти дадът адрес от кат.Ще се оглеждам като обикалям за автомобила с такъв номер предполагам задния ще стои защото е нитован. Като начало огледай колите пред поделението да не е някои колега, но според мен ако не се намери човека до няколко дена иди го предай в ранонното РПУ.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:В КАТ могат да я върнат на собственика ако имат желание.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Tornado написа:VIN написа:Не вярвам да ти дадът адрес от кат.Ще се оглеждам като обикалям за автомобила с такъв номер предполагам задния ще стои защото е нитован. Като начало огледай колите пред поделението да не е някои колега, но според мен ако не се намери човека до няколко дена иди го предай в ранонното РПУ.
Коментар
-
един колега точно в изгубени вещи ДВА пъти му връщат личните документи и портфейла!!! Идея обаче е човека да е обявил вещта(в случая номера) за изчезнала,защото инъче не виждам как точно ще го открият освен по местоадрес...ако има телефон ще му звъннат но дали на адрес ще му пишат е съмнително за мен...Опитай,ако не успееш сам,иди и я предай в кат,все си мисля,че не са толкова "тежки" за колкото ги мислите,ама както и да е.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Humppa
Мен ме викаха полицайте в РПУ-то миналата година точно за това. На една служебна лада и бях загубил регистрационната табела, за късмет я е намерил полицай, занесъл я е в РПУ-то, проверили са я и по името на фирмата ме откриха
Коментар
-
Ники,минах по пътя на пререгистрация заради открадната табела.За изгубена такава редът е същият.Първо се подава уведомление в районното полицейско управление,след една седмица ти издават служебна бележка с която да отидеш в КАТ.Без да си минал през РПУ,няма как да идеш в КАТ.Затова най-добре е предай в РПУ,ако собственикът е подал вече жалба те му имат адреса и телефона,ако все още не подал такава пак ще го издирят или ще си я пратят в КАТ по место регистрация.А там ще му я предадат след като отиде да си я регистрира.При всички положения ще си получи табелата,но от РПУ ще стане по бързо.
Коментар
-
Tornado написа:Ами ако подам сигнал ,че същия автмобил ме е ударил и избягал и на местопрозшествието е табелата какво ли стане?Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
Като я прдадеш в КАТ те ще издирят собственика и ще му лепнат една глоба от 50 лв. и ще му я дадат, това го знам от личен опит, т.е. един приятел на сина ми си беше изгубил предната табела в снега, катажиите му я намерили и го викнаха, като му натресоха глобата.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар