Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Намерих изгубена регистрационна табела СТ 1163 СВ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Намерих изгубена регистрационна табела СТ 1163 СВ

Преди да я предам където няма да си мръднат пръста да потърсят собственика я пускам тук.Табелата е загубена в Казанлък пред блок 39 кв.Васил Левски понеже като завали дъжд става езеро на пътното платно.Имам желанието да я предам лично на собственика.СТ 1163 СВАко изискам информация за адреса на собственика на автомобила дали ще ми дадат за да му върна рег.табелата.Все пак една пререгистрация си е около70 лв.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Не вярвам да ти дадът адрес от кат.Ще се оглеждам като обикалям за автомобила с такъв номер предполагам задния ще стои защото е нитован. Като начало огледай колите пред поделението да не е някои колега, но според мен ако не се намери човека до няколко дена иди го предай в ранонното РПУ.

Коментар

VIN написа:
      Не вярвам да ти дадът адрес от кат.Ще се оглеждам като обикалям за автомобила с такъв номер предполагам задния ще стои защото е нитован. Като начало огледай колите пред поделението да не е някои колега, но според мен ако не се намери човека до няколко дена иди го предай в ранонното РПУ.
      Автомобилите които имат пропуск за паркинга в поделението вече са проверени.Остава да я закача на КПП за два три дни може пък да няма пропуск и тогава я пускам в КАТ.В КАТ могат да я върнат на собственика ако имат желание.

Коментар

Tornado написа:
        В КАТ могат да я върнат на собственика ако имат желание.
        Ако искаш да помогнеш на човека трябва да му я дадеш лично. В КАТ какво - носиш я, казват ти да я оставиш ей там и всичко се приключва. Защо да въртят телефони и да го търсят като той сам ще им дойде и ще им донесе 70 лева за пререгистрация. А пък междувременно може да му треснат и някоя глоба ако се движи без номер.
        Bravo 1.6 / 16

Коментар

Tornado написа:
          VIN написа:
          Автомобилите които имат пропуск за паркинга в поделението вече са проверени.Остава да я закача на КПП за два три дни може пък да няма пропуск и тогава я пускам в КАТ.В КАТ могат да я върнат на собственика ако имат желание.
          В кат едва ли ще направят нещо, аз имах предвид в полицейското управление, мисля там се предават изгубени веши.

Коментар

един колега точно в изгубени вещи ДВА пъти му връщат личните документи и портфейла!!! Идея обаче е човека да е обявил вещта(в случая номера) за изчезнала,защото инъче не виждам как точно ще го открият освен по местоадрес...ако има телефон ще му звъннат но дали на адрес ще му пишат е съмнително за мен...Опитай,ако не успееш сам,иди и я предай в кат,все си мисля,че не са толкова "тежки" за колкото ги мислите,ама както и да е.
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Мен ме викаха полицайте в РПУ-то миналата година точно за това. На една служебна лада и бях загубил регистрационната табела, за късмет я е намерил полицай, занесъл я е в РПУ-то, проверили са я и по името на фирмата ме откриха

Коментар

Ники,минах по пътя на пререгистрация заради открадната табела.За изгубена такава редът е същият.Първо се подава уведомление в районното полицейско управление,след една седмица ти издават служебна бележка с която да отидеш в КАТ.Без да си минал през РПУ,няма как да идеш в КАТ.Затова най-добре е предай в РПУ,ако собственикът е подал вече жалба те му имат адреса и телефона,ако все още не подал такава пак ще го издирят или ще си я пратят в КАТ по место регистрация.А там ще му я предадат след като отиде да си я регистрира.При всички положения ще си получи табелата,но от РПУ ще стане по бързо.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ами ако подам сигнал ,че същия автмобил ме е ударил и избягал и на местопрозшествието е табелата какво ли стане?

Коментар

Tornado написа:
                    Ами ако подам сигнал ,че същия автмобил ме е ударил и избягал и на местопрозшествието е табелата какво ли стане?
                    eeee, туй ще е много гадно, ама ти няма да го направиш....ако не е наистина де
                    Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
                    Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

По-кофтито ще е , ако той те обвини, че си му я откраднал!

Коментар

Колега,носи я в РПУ-то.Те ще издирят собственика и ще му я върнат.Друг е въпроса,че ще запишат твоите данни и при някакви незгодно стекли се обстоятелства може да те търсят за обяснение.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвани някой познат в КАТ или в общината (звеното за местни данъци) и точно за 5 минути ще получиш името и адреса на собственика. Макар че като нищо може да се забъркаш в някой филм, ако го потърсиш.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Хвърлих я на първите куки които срещнах на пътя в Казанлък.Казаха ,че ще се оправят.

Коментар

Като я прдадеш в КАТ те ще издирят собственика и ще му лепнат една глоба от 50 лв. и ще му я дадат, това го знам от личен опит, т.е. един приятел на сина ми си беше изгубил предната табела в снега, катажиите му я намерили и го викнаха, като му натресоха глобата.
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                              X